Life Stinks – Viață grea (1991)

Life Stinks – Viață grea (1991)

Gen film:
Lansat: 26 Iul 1991
IMDB:
5.8
/
10
-
8,500
voturi
Durata:
92 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Ați avut vreodată o zi de genul ăsta? O zi în care să fiți jefuit de vagabonzi nebuni, fiert de viu într-o supă de zarzavat, vrăjit de o bătrână cerșetoare urât mirositoare, confundat cu o toaletă de către un vagabond fără adapost… și, în plus, să vă mai pierdeți și mesa de păr! Bogat și puternic, Goddard Bolt (Mel Brooks) are exact o zi de genul acesta. și îl așteaptă încă 29 de zile la fel. Totul-pentru un pariu pe care l-a făcut, susținând că poate să trăiască pe strada… și să scape cu viață.

Mel Brooks
Mel Brooks
Goddard Bolt
Jeffrey Tambor
Jeffrey Tambor
Vance Crasswell
Stuart Pankin
Stuart Pankin
Pritchard
Rudy De Luca
Rudy De Luca
J. Paul Getty

2 comentarii la “Life Stinks – Viață grea (1991)

  1. El face pariul că va rezista 30 de zile în tradă ca homeless.
    Dar viața de stradă îi rezervă surprize la care nu s-a gândit inițial.
    Filmul este frumos. Momentele amuzante sunt destule. Și atrage puțin atenția asupra oamenilor nevoiași și indiferența celorlați.
    Prezintă transformarea unui bogat căruia la început nu-i păsa dar după ce ajunge chiar el să piardă tot începe să vadă și să simtă altfel.

  2. Bun com lui pastois. Pe mine chiar m.a impresionat profund si m.a facut sa rad destul. Acu ca urmeaza sa imi iau o casa, desi obijnuiesc sa ofer nevoiasilor… Filmul asta chiar mi.a deschis ochii mai bine vizavi de ce a spus si Domnul Iisus de cei saraci si amarati. Cum ii voi prinde, cum ii bag in casa la dus si haleala si un somn bun. Am dormit si yo pe strada doar o saptamana, da … bine ca mi.am amintit cum e. Merita filmul!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *