Locked Down – În izolare (2021)

Locked Down – În izolare (2021)

Gen film:
Lansat: 14 Ian 2021
IMDB:
5.2
/
10
-
9,113
voturi
Durata:
118 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Linda și Paxton, recent despărțiți, se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș. În timp ce noile responsabilități ale Lindei, directoare de marketing, o fac să fie dezamăgită de lumea corporatistă, Paxton, un artist cu un trecut infracțional, este disponibilizat. Prin poezie și cantități generoase de vin, eforturile lor de a locui în pace îi ajută să se redescopere și să devină obsedați de o ocazie norocoasă de a încerca să fure niște bijuterii. Inteligent, sexy și surprinzător, filmul îi urmărește pe Linda și Paxton în timp ce speră ca parteneriatul lor să le oferă șansa să-și schimbe viețile pentru totdeauna.

6 comentarii la “Locked Down – În izolare (2021)

  1. Anne are mai multe pelicule in care a excelat. Ai putea sa vezi pe IMDB filmele din anii trecuti, cateva sunt deosebite.

    Si filmul de fata e aparte si merita vizionat fata doar si poate.

  2. Loved the idea of the movie and both actors where so good .. love that it actualy felt is like a play .. loved Chiwe !!!! Great actor and very handsome.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *