Miracolul din Tekir (2015)

Miracolul din Tekir (2015)

Gen film:
Lansat: 04 Mar 2016
IMDB:
6.7
/
10
-
50
voturi
Durata:
90 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 2 nominalizări

Mara (30 ani), este vraciul unui sat de pescari din Delta Dunării, folosindu-se de un nămol special pentru a trata sătenii. Când Mara rămane gravidă și povestește sătenilor că sarcina se datorează nămolului și nu unui om, sătenii o acuză de vrăjitorie și o alungă. Ascunzându-și sarcina, reușește să își găsească ceva de muncă într-un hotel în zona lacului Tekirghiol, care funcționează ca o clinică și centru SPA pentru oameni înstăriți, unde o întâlnește pe Lili, unul dintre clienții hotelului, o femeie bogată și frumoasă care încearcă cu înverșunare să găsească o soluție pentru problema infertilității ei. Treptat, trecutul și natura femeii misterioase iese la iveală, iar Mara și copilul ei se află în pericol.

2 comentarii la “Miracolul din Tekir (2015)

  1. Filmul asta trebuie sa fie o poezie. Filmul asta da senzatia unui text tradus, cu un dialog de plastic si actori fara sclipiri. Pacat de poveste; il citisem cand inca circula in forma de scenariu si se cautau oameni pentru echipa de filmare. Acum il vad pentru prima oara.

  2. FOARTEEEE CIUDAT filmul der si interesant ! Probabil se bazeaza si pe ceva chestii reale … cine stie … ca sunt multe mistere in lumea asta …

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *