Mo (2019)

Mo (2019)

Gen film:
Lansat: 07 Iun 2019
IMDB:
5.9
/
10
-
905
voturi
Durata:
76 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii & 10 nominalizări

Mo și prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. După ce Mo îi cere o a doua șansă, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două fete vor fi supuse unui examen neașteptat.

3 comentarii la “Mo (2019)

  1. Charaghios, vulgar și penibil ! Desfrânarea și ipocrizia sunt la mama lor acasă, indiferent de mesajul bun pe care, chipurile, vrea să-l transmită ! X( Așa-zisul profesor reprezintă tipologia omului singur, care si-a ratat viața și a cărui singură „realizare” e să profite și să seducă fetele tinere și neștiutoare cărora să le-o tragă ! Mă șochează, dezamăgește și demoralizează când văd la ce recurg să facă actorii(români) pentru bani :O 🙁 Din păcate asta e lumea în care trăim și va fi și mai rău din cauza noastră, a celor sănătoși si normali la cap, că nu i-am arătat cu degetul la timp și nu i-am pedepsit totodată pentru abaterile lor.Ne merităm soarta 🙁 N-am vrut să mă gândesc ca așa-zisul examen neașteptat va culmina cu o partidă de XXX. X( Să le fie rușine pentru ce promovează și încurajează(gesturi scârboase, grețoase) ! La 1:05:00 m-am oprit; Nu vă pierdeți timpul ! Doamne, ce amintire urâtă…

  2. Destul de previzibil, cam multe figuri pe cele două curvulițe, totuși nu am înțeles suspansul de la sfîrșit: i-a dat sau nu cu toporul de șnițele în cap?

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *