Moonfall (2022)

Moonfall (2022)

Gen film:
Lansat: 04 Feb 2022
IMDB:
5.3
/
10
-
13,637
voturi
Durata:
130 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

O forță misterioasă doboară Luna de pe orbită și o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul – și cu viața așa cum o cunoaștem noi. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact, când lumea este în pragul distrugerii, directorul NASA și fostul astronaut Jocinda „Jo” Fowler are o idee care poate salva planeta noastră. Dar doar Brian Harper, împreună cu un împătimit al teoriilor conspirației, K.C. Houseman, au încredere în propunerea ei. Acești eroi improbabili pornesc într-o misiune imposibilă în spațiu, lăsând în urmă, poate pentru totdeauna, pe cei dragi – și descoperă un secret incredibil despre singurul satelit „natural” al Pământului.

Halle Berry
Halle Berry
Jo Fowler
Patrick Wilson
Patrick Wilson
Brian Harper
John Bradley
John Bradley
K.C. Houseman
Charlie Plummer
Charlie Plummer
Sonny Harper
Yu Wenwen
Yu Wenwen
Michelle
Michael Peña
Michael Peña
Tom Lopez
Eme Ikwuakor
Eme Ikwuakor
Doug Davidson

48 comentarii la “Moonfall (2022)

  1. Doar asa se poate spune adevarul fara panica. Prin ….Film.
   Asta este varianta oficiala daca al lasati pe cel cu barba din poze Afara din schema….
   Cat de curand creatorii vor revenii si vom realiza cine suntem cu adevarat.

 1. Este un film foarte frumos din opinia mea!
  Dar legile fizici nu au avut nicio treba cu acest film,deducand faptul ca este un film SF are nota 10 cu felicitari!
  Si multumesc saitului ca am putut urmari acest film gratis!
  Multumesc vezionline.net!
  :))

 2. Doar pentru copiii care iubesc desenele animate cu super eroi imbatabili si nemuritori. Din acest punct de vedere nota 10. Pentru oameni maturi, nu se poate da notă unei asemenea aiureli de peste două ore.

 3. va recomand filmul Calatorie Fantastica,din 1966,care bate la fundulețul gol,la toate capitolele,inclusiv efecte speciale,inepția de film pe care tocmai am vazut-o,facuta 56 de ani mai tarziu

 4. Da, cred ca nu am vrut sa studiez LEGILE FIZICII, iubirea de oameni și încrederea sunt mai presus de legile fizicii mai ales acum când știm ca aceste legi nu funcționează în TEORIA CUANTICA.Multumesc

 5. Totusi, amintesti de un film care a primit 2 premii Oscar, dintre care unul pentru efecte speciale … acesta e un film „usor”, pentru vremurile noastre …

 6. Slab….previzibil….cliseistic….doar jocul actorilor il mai scoate cat de cat, De remarcat actorul John Bradler in rolul lui KC Houseman….excelent. Nota 10. In rest trebuie sa fi extrem de obosit ca sa poti urmari asa ceva….

 7. Superb nota 10 final pozitiv este ceva ce noi toți avem nevoie în timpurile astea tulburii pe care le trăiesc alții oamenii 💯🙏💯❤️💯🙏💯🕊️💯🕊️💯🕊️💯🕊️💯🕊️💯🕊️ respect 👍

 8. Super film. O alta capodopera marca Roland Emmerich. 9 stele din 10. Asta pentru ca 10 din 10 a fost deja luat in topul meu personal de Interstellar.

 9. Este un film cu happy end, lipseste doar doctorul carbonizat. Are de toate, inclusiv urmariri cu masinile si impuscaturi. Nu este cu bataie !

 10. film bun, nu ii ceva wooow, dar un subiect si desfasurare ritmata. Cred ca o sa fie si un sequel la el :DDD ( Nota prea mica , eu as zice un 6,8 pe IMDB )

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *