Mortal Kombat (2021)

Mortal Kombat (2021)

Lansat: 23 Apr 2021
IMDB:
7.1
/
10
-
2,996
voturi
Durata:
110 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Filmul are în centru un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală, el trebuie să câștige turneul de arte marțiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

Lewis Tan
Lewis Tan
Cole Young
Jessica McNamee
Jessica McNamee
Sonya Blade
Tadanobu Asano
Tadanobu Asano
Lord Raiden
Mehcad Brooks
Mehcad Brooks
Jackson 'Jax' Briggs
Ludi Lin
Ludi Lin
Liu Kang
Ng Chin Han
Ng Chin Han
Shang Tsung
Joe Taslim
Joe Taslim
Bi-Han / Sub-Zero

48 comentarii la “Mortal Kombat (2021)

 1. Foarte mișto filmul. Printre atâtea filme cu super eroi, ăsta care-mi aduce aminte de copilărie și de jocurile pe 386, face o figură bună. Und mai pui că abia aștept următorul film.

 2. He he, se vede ca e facut in 2021, au facut tot posibilul sa nu puna barbati albi in roluri pozitive, doar femei, asiatici si negri

 3. cel mai de rahat MK facut vreodata. Efecte si atat, povestea a fost proasta rau. nici nu se compara cu celelalte filme MK facute. nota zero barat.

 4. Cel mai tare film si mai ales scorpion caracterul meu preferat abia astept următorul multumesc admin forta continua tot asa admin

 5. Film facut varza. Plin de feminisme, negri in roluri pozitive, albi in roluri negative si alte rase ce se dau mai superioare :)) … urmeaza sa faca filme Marvel cu gay si lesbiene ca sa intram in „normalul” erei ce ni se baga pe gat.

 6. nu se abate de la joc. simplu si fara multe cascadorii.interesant . 9/10. cei ce au vazut prea multe filme MK… sa mai urmareasca , poate apar cateva pe placul lor.

 7. Recomand, dar peste 15 ani!👀
  E cu mai multa acțiune decât pare. 😂🤞🏻
  În rest e minunat dacă exista partea a 2-a abia aștept!

  1. La capitolul efecte speciale îi dau nota 9, la fatality ca în joc 10 (arată multă cruzime și îmi place mult asta) iar ca poveste 6….Puteau veni cu cevq mai bun

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *