Nick of Time – Crimă contra-cronometru (1995)

Nick of Time – Crimă contra-cronometru (1995)

Lansat: 22 Noi 1995
IMDB:
6.3
/
10
-
37,916
voturi
Durata:
90 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Gene Watson, contabil de meserie, ajunge în Gara Centrală din L. A. împreună cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic coșmar al său. Doi străini misterioși îl despart de Watson de fiica lui și-l obligă să semneze pactul cu Diavolul: ori o omoară pe reprezentanta oficială a guvernului înainte ca aceasta să plece de la întrunirea găzduită în apropiere de gară, ori nu-și va mai revedea multiubita fiică. Numărătoarea inversă începe acum.

Johnny Depp
Johnny Depp
Gene Watson
Courtney Chase
Courtney Chase
Lynn Watson
Roma Maffia
Roma Maffia
Ms. Jones
Peter Strauss
Peter Strauss
Brendan Grant
Gloria Reuben
Gloria Reuben
Krista Brooks
Marsha Mason
Marsha Mason
Gov. Eleanor Grant

5 comentarii la “Nick of Time – Crimă contra-cronometru (1995)

  1. o lectie de invatat cu ceea ce s-a inamplat si la noi din 1990 pana acum , ( de fapt in toata lumea , sunt alesi cei care au fost programati sa iasa) intodeauna se stie cine e ales si nu conteaza al carui parid apartine , sunt alesi doar cei care adopta aceste cai . sper ca intelegeti ce spun………. Urmaritil cu incredere e bun !

  2. Romulus are dreptate. Nu le-a reusit azi, o sa le reuseasca maine. La JFK au fost mai multi sniperi, au tras din unghiuri diferite. Au dat vina pe ala care nu avea nimic de a face decat ca era agent CIA. Nu au scrupule. Le place sa arate adevarul in filme pentru ca lumea nu crede, va zice ca e doar un film si ca e fictiune. Majoritatea filmelor arata adevarul. Sa ne ajute Dumnezeu.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *