Obsessed – Obsesia (2009)

Obsessed – Obsesia (2009)

Gen film:
Lansat: 24 Apr 2009
IMDB:
4.9
/
10
-
26,750
voturi
Durata:
108 minute
Rating: AP-12
Premii:
4 premii & 8 nominalizări

Derek Charles lucrează la o firmă și a fost promovat recent într-o funcție cu răspundere extrem de importantă, putându-se considera un om împlinit din punct de vedere profesional. În viața personală, Derek este căsătorit cu frumoasa Beth și au împreună un fiu, viața de familie oferindu-i o oază binemeritată de liniște, fericire și înțelegere ori de câte ori se întoarce acasă obosit de la locul de muncă. Numai că existența idilică și lipsită de probleme a lui Derek Charles este amenințată de tânăra Lisa Sheridan, o femeie angajată pe perioadă determinată la biroul lui, care pare să fi dezvoltat o pasiune obsesivă față de el. Pe măsură ce Lisa devine din ce în ce mai insistentă și mai agasantă și începe să îl hărțuiască, bărbatul își dă seama că riscă să piardă tot ceea ce a obținut de-a lungul timpului prin muncă și eforturi susținute și că atât cariera sa de succes, cât și căsnicia de invidiat pe care o are cu Beth sunt puse în pericol.

Idris Elba
Idris Elba
Derek Charles
Beyoncé Knowles
Beyoncé Knowles
Sharon Charles
Ali Larter
Ali Larter
Lisa Sheridan
Christine Lahti
Christine Lahti
Detective Monica Reese

8 comentarii la “Obsessed – Obsesia (2009)

  1. Un film care merita vazut, mai ales de catre cei care cred ca subalternii nu pot hartui. Exista prejudecata ca trebuie neaparat sa ai o functie de conducere, ca sa poti „practica” hartuirea sexuala. Nu-i asa. Subalternii au armele lor, daca vor sa distruga un sef. Ce-i corect, e corect. Si sefii pot fi victime.

  2. Superb! Mi-a placut! Si in realitate sunt astfel de specimene! Unele reusesc sa destrame casnicii.Altele doar sa faca necazuri.
    Recomand. 8+. Multumesc admin,

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *