Oppenheimer (2023)

Oppenheimer (2023)

Gen film:
Lansat: 21 Iul 2023
IMDB:
8.5
/
10
-
471,059
voturi
Durata:
180 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii & 1 nominalizare

Filmul spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

Cillian Murphy
Cillian Murphy
J. Robert Oppenheimer
Emily Blunt
Emily Blunt
Kitty Oppenheimer
Matt Damon
Matt Damon
Leslie Groves
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Lewis Strauss
Florence Pugh
Florence Pugh
Jean Tatlock
Josh Hartnett
Josh Hartnett
Ernest Lawrence
Casey Affleck
Casey Affleck
Boris Pash
Rami Malek
Rami Malek
David Hill

28 comentarii la “Oppenheimer (2023)

  1. După foarte mult timp de vizionat toate gunoaiele de filme și comentat la ele ,a venit momentul sa spun că la acest film a meritat fiecare minut

  2. Superb film. Genial actor. Daca v-a placut asta, va recomand War Games, un film vechi din 1983, ca un fel de continuare a ceea ce a starnit Oppenheimer in lume.

  3. …nu credeam ca as putea pierde noaptea toata la un film asa lungit asa complicat …obositor de atent si incitant lucrat pe de ntregul! ((asta fireste si din cauza deselor „batalii” cu agresivele reclame….dar a meritat!)
    Cu fizica in sange de cand ma stiu… am gasit atractie in plus din teoriile de stiinta pura care mi s-au parut excelent si concis punctate in film cat sa incite fara a plictisi cu ele!
    Ce mai, merita multe OSCARuri si mi e greu sa zic care dintre toti implicatii, de la scenaristi, regizor la actori si productie ar merita si cate doua!
    Si da, Multumesc Admin etc E capodopera filmul

  4. Nu sunt doar Germania sau Rusia sau Japonia. Daca USA nu crea prima bomba, o creea altcineva. China? India?Vreo tara araba? Vreo tara africana?
    Cand anumite cunostinte devin publice, chiar daca doar in cercurile academice si nu si publicului nespecialist, anumite inventii se produc. Anglia si Franta, alaturi de Germania, aveau propriile „proiecte Manhattan” in acelasi timp cu SUA.
    Ce bine era daca USA nu faceau bomba, de acord. La fel, ce bine era daca nu exista cancerul. Faptul ca omenirea a avut mai devreme sau mai tarziu un Einstein care sa deschida noi orizonturi pentru fizica cuantica sau ca cineva a folosit aceasta noua intelegere pentru a proiecta o arma nucleara, acest fapt nu putea fi evitat decat prin disparitia omenirii intregi. Intamplarea a facut ca Openheimer a devenit parintele „Armei A”. Dar daca nu era el, era altul. Daca nu era USA, era alta tara. Inventia in sine nu putea fi impiedicata sa se produca.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *