Paul, Apostle of Christ – Pavel, apostolul lui Hristos (2018)

Paul, Apostle of Christ – Pavel, apostolul lui Hristos (2018)

Lansat: 23 Mar 2018
IMDB:
6.7
/
10
-
5,209
voturi
Durata:
108 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Paul, Apostle of Christ (2018) este povestea epică a lui Pavel, omul care dintr-un persecutor al bisericii, a devenit cel mai puternic și important promotor al acesteia. Luca, ca prieten și medic, își riscă viața de fiecare dată când se aventurează în orașul Roma pentru a-l vizita pe Pavel, care este ținut captiv în cea mai întunecată celulă din închisoarea lui Nero. Înainte ca Pavel să fie condamnat la moarte, Luca se hotărăște să scrie o altă carte, care detaliază nașterea a ceea ce va deveni cunoscut drept biserică. Dar Nero este hotărât să scape Roma de creștini și nu se eschivează să-i execute în cele mai stricte moduri posibile. Legat în lanțuri, lupta lui Pavel este internă. El a supraviețuit atâtor bătăi, naufragii, foamete, frig și expuneri, și totuși, în timp ce așteaptă condamnarea la moarte, este bântuit de umbrele rătăcirilor sale din trecut. Doi oameni se luptă împotriva unui împărat neclintit și a fragilităților spiritului uman pentru a lăsa moștenire lumii Evanghelia lui Hristos.

8 comentarii la “Paul, Apostle of Christ – Pavel, apostolul lui Hristos (2018)

  1. În prezent, cei mai persecutați creștini sunt Martorii lui Iehova, mai ales în Rusia. Iar pentru ei exemplul creștinilor din secolul 1 mereu i-a motivat să-și păstreze integritatea, rămânând astfel în iubirea lui Dumnezeu.

  2. Destul de slab! Nu s-au văzut deloc supranaturalul, lucru care a făcut ca creștinismul sa rămână în picioare până în ziua de azi.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *