Philadelphia (1993)

Philadelphia (1993)

Gen film:
Lansat: 14 Ian 1994
IMDB:
7.7
/
10
-
211,246
voturi
Durata:
125 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii Oscar. Alte 18 premii & 22 nominalizări

Un avocat de culoare homofob e forțat să-și înfrunte prejudecățile, atunci când acceptă să apere un client bolnav de SIDA împotriva firmei care l-a concediat. Andrew, cea mai importantă piesă a unei prestigioase firme de avocatură, a fost concediat pentru incompetența, dar el presupune că motivul adevărat e că suferă de SIDA. Joe, care își șterge palmă după ce a dat mâna cu potențialul client, ezită la început să accepte cazul. Dar bunele sale instincte triumfă în cele din urmă.

Tom Hanks
Tom Hanks
Andrew Beckett
Jason Robards
Jason Robards
Charles Wheeler
Mary Steenburgen
Mary Steenburgen
Belinda Conine
Antonio Banderas
Antonio Banderas
Miguel Alvarez
Ron Vawter
Ron Vawter
Bob Seidman
Robert Ridgely
Robert Ridgely
Walter Kenton
Charles Napier
Charles Napier
Judge Garnett

8 comentarii la “Philadelphia (1993)

  1. super film —- actori minunati- muzica foarte buna–subiecte fierbinti…am fost impresionata si multumesc pt ca nu s a intrerupt a meritat oscar in ciuda dlui ce a comentat mai sus….de gustibus non disputandum

  2. A luat Oscar , în primul rând pentru a fi distins față de alte filme .Iar în cel de-al 2-lea rând , pentru a nu se mai uita la aceste producții cinematografice de excepție tembelii asemeni ție ( ,, care privesc doar la poze „… fără să înțeleagă nimic din substratul unui film cu adevărat bun ). Când observi un film care a luat Oscar, nu te mai uita la el fiindcă eşti ,, prea inteligent pentru aceste pelicule ” ; ai înțeles substratul ,, OSCARE ” ? Ia un os de peşte-n bot şi stai jos !

  3. Imi plac filmele care reflecta particularitatile sistemul juridic American, pledoariile avocatilor, discutiile si dezbaterile juratilor, relatia avocat-client. Denzel Washington si Tom Hanks sunt totdeauna garantia unui subiect bun. In acest film, mi-a placut cel mai mult propozitia spusa de avocatul acuzarii „Ne platiti numai daca vom castiga!” Altfel… happy end trist, trist!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *