Poor Things – Sărmane creaturi (2023)

Poor Things – Sărmane creaturi (2023)

Gen film:
Lansat: 12 Ian 2024
IMDB:
8.4
/
10
-
56,009
voturi
Durata:
141 minute
Rating: IM-18
Premii:
11 nominalizări Oscar. 73 premii & 383 nominalizări

Povestea incredibilă și evoluția fantastică a Bellei Baxter, o tânără readusă la viață de genialul și neortodoxul om de știință Dr. Godwin Baxter.

Emma Stone
Emma Stone
Bella Baxter
Mark Ruffalo
Mark Ruffalo
Duncan Wedderburn
Willem Dafoe
Willem Dafoe
Godwin Baxter
Ramy Youssef
Ramy Youssef
Max McCandles
Jerrod Carmichael
Jerrod Carmichael
Harry Astley
Christopher Abbott
Christopher Abbott
Alfie Blessington
Suzy Bemba
Suzy Bemba
Toinette

15 comentarii la “Poor Things – Sărmane creaturi (2023)

  1. Daca te uiti pana la sfarsit,este chiar f interesant!Ciudatel in modul bun!Multumim pentru traducere si pentru film!Chiar inca nu este tradus!

  2. Deci nu am avut nervi să mă uit.
    Atât de întunecat e lumea, că nu-mi mai permit otrave introduse artificial, nici sub formă de „doar un film”.
    Nu notez, m-am predat .

  3. E bun dar nu l-as mai revedea. Cred ca o sa ia multe premii oscar. Emma clar ia cea mai buna actrita. Pe urma mai prevad premii pt costume, makeup, scenariu, cel mai bun film. Sa vedem. Multumim admin ca intotdeauna. Daca nu l-ati vazut cred ca merita vazut la cinematograf – sunt niste cadre si culori fantastice.

  4. Bine că nu a câștigat Oscarul. Se termină idilic, undeva unde toți sunt duși cu pluta, de la oameni la animale dubioase…Sărmane creaturi! Emily are Oscarul pt rol de nimfomană, retardată, zăludă cu banii altora pt o cauză nobilă, etc.

  5. M-am uitat doar fugitiv iar daca lumea se uita la asa ceva si mai si apreciaza ca bun atunci e clar, societatea e tot mai degenerata, nici macar in „Idiocracy” nu vom ajunge pentru ca acolo mai era cate ceva normal. Ma intreb oare regizorii astia plini de bani nu sunt atrofiati, li se usuca creierele de la vaccinuri, incep sa distorsioneze realitatea in niste imagini oribile si grotesti. Filme fara logica, nimic firesc si natural si cred ca sunt tot mai multi smintiti de la regizori, actori, sponsori si aplaudaci.
    Ma bucur sa vad ca mai sunt intelocutori care constata ca aceste filme nu mai au nici o calitate umana, totul e dus la un extrem de repulsiv.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *