Possum (2018)

Possum (2018)

Gen film:
Lansat: 26 Oct 2018
IMDB:
5.6
/
10
-
3,762
voturi
Durata:
85 minute
Rating: N-15
Premii:
3 premii & 2 nominalizări

Philip este un păpușar cu un trecut tulburat. Împreună cu Possum, o păpușă hidoasă pe care o păstrează ascunsă într-o cutie din piele neagră, Philip se întoarce în casa lui din copilărie, forțat să-și înfrunte proprii demoni. Rămânând cu tatăl său vitreg tiranic, Maurice, Philip descoperă în curând că eliminarea lui Possum nu este o sarcină ușoară. Când încercările sale de a distruge marioneta demonică eșuează, Philip suspectează că Maurice o manipulează pe Possum pentru a-i provoaca mai multă teamă și suferință. Pe măsură ce relația lor se deteriorează, amintirile reprimate ale copilariei traumatice încep să reapară, iar Philip devine convins că spiritul malefic al lui Possum îl bântuie. Disperat să-și recâștige controlul, Philip își arde marioneta. Când un copil din localitate dispare, iar poliția îl suspectează de crimă, Philip este forțat să se confrunte cu coșmarurile trecutului său, descoperind că adevăratul demon se ascunde mult mai aproape de casă.

Pamela Cook
Pamela Cook
Mother in Park
Simon Bubb
Simon Bubb
Mr. Evans
Ryan Enever
Ryan Enever
Michaels Uncle

3 comentarii la “Possum (2018)

  1. Nu e un film de larg consum. Va recomand sa va uitati la el doar daca stiti ce gen de film este. De exemplu daca va plac filmele experimentale si/sau filmele de autor ca David Lynch, David Cronenberg, Panos Cosmatos etc. Daca nu, e posibil sa va provoace dureri de cap.

  2. Mindfuck ! Fara prea multa legatura ! Genul de film ce tre sa il vezi de mai multe ori sa observi mai multe detalii de fiecare data , dar parerea mea ca nu se merita!!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *