Prey – Prada (2022)

Prey – Prada (2022)

Gen film:
Lansat: 05 Aug 2022
IMDB:
6.8
/
10
-
2,126
voturi
Durata:
100 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Plasat în lumea Națiunii Comanche la începutul anilor 1700, „Prada” este povestea nespusă a unei tinere femei, o războinică iscusită, disperată să își protejeze poporul de un pericol iminent. Ea își urmărește și, în cele din urmă, își înfruntă prada, care se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o confruntare brutală și înfricoșătoare între cei doi adversari.

32 comentarii la “Prey – Prada (2022)

    1. Mda …bunicel ,dar se putea mai bine mai ales animalele facute pe calculator se vedeau prost,pacat de efecte si de predatorul pe care l au facut chiar bine…ce sa zic o fetita de 20 de ani sa se bata cu un vanator de genul ala….cam tras de par..

  1. NU AS SPUNE CA ESTE FILMUL ANULUI;2022…VIN DIN SPATE : AVATAR 2…VINE : Y”AM A LEGEND 2…DECI CU SIGURANTA NU E FILM..EXTRAORDINAR…CEVA DE DUZINA,CHIAR DACA SUNT FAN : SF…!

    1. DUZINA…AI SPUS!!..FOARTE BINE!!!,FAR COMENTARII..MA INTREB CE MINTE AU CEI CARE APRECIAZA UN ASEMEMA FILM..GENUL..COOL..PROPABIL( RID CU LACRIMI)

  2. Un Predator in cheie feminista, ca este corect politic. Sincer, o mare aiureala. E ca si cum ti-ar turna unu’ sirop in bere. N-o mai poti bea.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *