Priscilla (2023)

Priscilla (2023)

Gen film:
Lansat: 03 Noi 2023
IMDB:
6.8
/
10
-
9,236
voturi
Durata:
113 minute
Rating: N-15
Premii:
3 premii & 13 nominalizări

Când adolescenta Priscilla Beaulieu îl întâlnește pe Elvis Presley, bărbatul care era deja un fenomen global devine cineva cu totul neașteptat în momentele de intimitate: un iubit fermecător, un aliat în singurătate, un cel mai bun prieten vulnerabil.

Cailee Spaeny
Cailee Spaeny
Priscilla
Ari Cohen
Ari Cohen
Captain Beaulieu
Dagmara Domińczyk
Dagmara Domińczyk
Ann Beaulieu
Tim Post
Tim Post
Vernon Presley
Lynne Griffin
Lynne Griffin
Grandma 'Dodger'

6 comentarii la “Priscilla (2023)

  1. Filmul este pt cei mai in varsta, nu pt cei tineri care nu pot intelege epoca respectiva si care nu au fost contemporani cu Elvis, cel mai mare cantaret din toate timpurile. El nu avea cum fi cu o singura femeie, apartinea tuturor!

    1. Nu cred ca aceasta este problema in acest film: femeile. Nu pentru mine, de exemplu, care respecta artistul. Adevarul este ca era si tare misto ca barbat si prezenta pe scena! Dna Priscilla, ca de obicei, sa ii fie ei bine si sa scape cu imaginea curata. Iar asta cu „cel mai mare cantaret” este „mai mult sau mai putin” valabil! Contributiile lui sunt net inferioare multor artisti cu valente mult mai mari, si ma refer la cativa de culoare, mai ales, dar nu numai!

  2. A mai fost o ecranizare a cartii Priscillei, cred prin anii 90, aceea mi s a parut mai reusita.
    Este experienta ei, un copil cand a intrat intr o relatie cu un barbat cu 10 ani mai mare, cu o viata atipica, plina de excese, narcisista. Cand ea s a maturizat, nu a mai fost o papusa usor de manevrat, relatia nu avea cum sa mai mearga. Felul in care ea s a comportat dupa moartea lui, salvandu i practic mostenirea il consider admirabil si de bun simt. Desigur ca erau multi bani la mijloc, iar ea avea de crescut unicul lui copil. Toti din jurul lui au profitat de bani, iar el s a autodistrus cu felul sau de viata. Ramane un star urias si o legenda.
    Iar ea si a vazut de viata, cu capul pe umeri si in ziua de azi.

  3. E a doua ecranizare a cartii. O adolescenta intra in lumea atipica, plina de excese si narcisista a unui barbat cu 10 ani mai in varsta. Cand ea se maturizeaza si nu mai poate fi manevrata ca o papusa, relatia nu are cum sa mai functioneze. El ramane un star urias, o legenda insa se autodistruge prin modul sau de viata.
    Iar ea e cu capul pe umeri si in ziua de azi, i a pastrat memoria si ia administrat mostenirea, pt unica lui fiica.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *