Rambo: Last Blood – Rambo: Ultima luptă (2019)

Rambo: Last Blood – Rambo: Ultima luptă (2019)

Lansat: 20 Sep 2019
IMDB:
6.7
/
10
-
23,428
voturi
Durata:
89 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său. Filmul marchează capitolul final al seriei, și-l arată pe Rambo confruntându-și trecutul și valorificându-și tehnicile de luptă în cadrul unei ultime misiuni.

Óscar Jaenada
Óscar Jaenada
Victor Martinez
Paz Vega
Paz Vega
Carmen Delgado
Joaquín Cosio
Joaquín Cosio
Don Manuel
Adriana Barraza
Adriana Barraza
Maria Beltran

21 comentarii la “Rambo: Last Blood – Rambo: Ultima luptă (2019)

  1. Cei care ati dat nota 10 sau ati scris cat de bun e filmul, arata cat de limitati intelectuali sunteti. Daca nu ar fi jucat Stalone, probabil nu m-as fi uitat pana la capat. Filmul nu are poveste și este cel mai slab din toate punctele de vedere din toata seria RAMBO.

  2. Filmul nu are nimic în comun cu seria RAMBO, doar numele personajului și arcul cu săgeți. Deci, dacă nu juca Stalone în film, ar fi fost un film de toată jena…….

  3. frumos film, merita vizionat, nota 10+ daca urmariti titlul filmului, scrie ULTIMA LUPTA, clar e ultimul film al lui ca rambo, deci numa cine urmareste titlul si apoi filmul isi da seama dc a fost diferita de restu filmelor RAMBO. nota 10+++++++

  4. Daca si cuparca….Din fericire joaca el si diferenta dintre filmele de acum si cele din 85 e foarte mare,asta e ultima batalie,ultimul film din seria Rambo.Pentru cine a inteles povestea din film nu comentez,pentru cine nu sa mai revada filmul si poate asa inteleg ceva.Inca odata nota 20+++

  5. Per ansamblu filmu e ok sa nu zic bun, doar niște clișee foarte slabe, trec aia frontiera cu Mexic ca în brânză, în rest povestea cu Rambo retras din activitate prinde.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *