Retribution – Represalii: Cursa morții (2023)

Retribution – Represalii: Cursa morții (2023)

Gen film:
Lansat: 25 Aug 2023
IMDB:
5.4
/
10
-
3,121
voturi
Durata:
91 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Filmul spune povestea lui Matt Truner, un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o amenințare teribilă: coborârea din mașină va provocare o explozie.

Liam Neeson
Liam Neeson
Matt Turner
Noma Dumezweni
Noma Dumezweni
Angela Brickmann
Lilly Aspell
Lilly Aspell
Emily Turner
Jack Champion
Jack Champion
Zach Turner
Embeth Davidtz
Embeth Davidtz
Heather Turner
Matthew Modine
Matthew Modine
Anders Muller

22 comentarii la “Retribution – Represalii: Cursa morții (2023)

  1. de-a lungul anilor sau facut Filme frumoase, au facut multi banii… au investit intr-un Film etc. Dar acum!! Nu se mai fac Filme, totul e doar sa ramana acolo pe val. Buget 0 actiune 0… pacat de actor. Filmul mi sa parut penibil de plictisitor.

  2. Nu! Nu mi-a plăcut.
    Poate aș fi fost mai inspirat dacă vizionam originalul, El desconocido din 2015, dar din cauza lui Liam am optat varianta asta.
    Chiar daca am fost dezamăgit de film sunt foarte incantat de acest site. Mulțumiri pentru filme și mai ales pentru calitatea oferită.
    Respect!

  3. Nu înțeleg ce se-ntâmplă, dar acest film l-am văzut acum un an și ceva. Am mai văzut și reclamă la cinema pentru el și nu-mi pot explica situația. Este văzut, iar aceasta nu este partea a doua. 😐

  4. Incredibil de plictisitor si neasteptat de slab. 0 actiune, 0 suspans, dialoguri triste, pe total o pierdere de timp. Astepti din minut in minut sa se intample ceva care sa aduca filmul la viata, dar nu se intampla nimic.

  5. O BOMBĂ DE FILM………….AȘA DA !!! RECUNOSC ȘI SIMT UN FILM DE NOTA ! NU CONTEAZĂ VÂRSTA CI TALENTUL ! UNEORI ROMÂNI SUNT CAM PROȘTI ! IERTAȚI-VĂ !! MULȚUMWSC !!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *