Safe House – Casa conspirativă (2012)

Safe House – Casa conspirativă (2012)

Lansat: 10 Feb 2012
IMDB:
6.8
/
10
-
191,703
voturi
Durata:
115 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 7 nominalizări

SAFE HOUSE este un thriller în care protagoniști sînt Denzel Washington și Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Denzel Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, și un agent începător, Matt Weston (Ryan Reynolds), care devin parteneri și trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari. Cînd casa conspirativă e atacată de mercenari, ei doi reușesc să scape, dar acum foștii dușmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi dorește morți.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Matt Weston
Vera Farmiga
Vera Farmiga
Catherine Linklater
Brendan Gleeson
Brendan Gleeson
David Barlow
Sam Shepard
Sam Shepard
Harlan Whitford
Nora Arnezeder
Nora Arnezeder
Ana Moreau

9 comentarii la “Safe House – Casa conspirativă (2012)

  1. Ca de obicei, un fel de țoarecul și mâța între mafioți, agenți secreți, agenți corupți și agenți corecți.
    Acțiune , crime și multe bătăi.

  2. Un superfilm ce ne dezvaluie coruptia de pe toate nivelurile ale criminalei CIA – o enclava in cadrul usa ,ce reproduce coruptia din stat. La fel este si in serviciul antinatioal al nostru ,de informatii in scop de santaj.

  3. Lipsa de scrupule nu trebuie să mire pe nimeni, cînd e vorba de servicii, mai ales de CIA. Oficial au recunoscut implicarea în asasinate și lovituri de stat. Deși e ficțiune cu supereroi care n-au carne și oase, care încazează pumni, gloanțe, răsturnări de mașini și tot tacîmul pe bandă rulantă (că doar e film de acțiune), ideea în sine e plauzibilă: pentru a ascunde trădarea și corupția, serviciile secrete sînt în stare de orice.Victimele colaterale n-au importanță, indiferent de numărul lor. Iar la final, sigur, mai învinge și binele…
    Un film ce merită vizionat oricînd, dacă vă place genul.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *