Saw 3D – Puzzle mortal 7 (2010)

Saw 3D – Puzzle mortal 7 (2010)

Gen film:
Lansat: 29 Oct 2010
IMDB:
5.6
/
10
-
76,087
voturi
Durata:
90 minute
Rating: IM-18
Premii:
3 nominalizări

În timp ce lupta pentru moștenirea Jigsaw se încinge, un grup de supraviețuitori caută sprijinul lui Bobby Dagen, un guru, el însuși un supraviețuitor al încleștării, ale cărui secrete întunecate dezlănțuie un nou val de teroare… SAW 3D aduce din nou pe ecran jocurile oripilante ale lui Jigsaw, mai groaznice ca niciodată. În film joacă Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, și Cary Elwes.

Tobin Bell
Tobin Bell
Jigsaw / John
Costas Mandylor
Costas Mandylor
Mark Hoffman
Betsy Russell
Betsy Russell
Jill Tuck
Cary Elwes
Cary Elwes
Dr. Lawrence Gordon
Greg Bryk
Greg Bryk
Mallick

10 comentarii la “Saw 3D – Puzzle mortal 7 (2010)

  1. am vazut ca a aparut si 8… si seria poate continua la nesfarsit…. cam neclar 7 … multa actiune, dar de multe ori fara sens… precum inceputul… probabil ca va urma in 8… cam abramburit… am inteles ca e mister… dar totusi…. in fine… astept sa vad si 8 ce spune…

  2. Acm am terminat de vizionat filmele saw(cele importante)ca 8 si spiral(9) dupa parerea mea is doar niste extensii asa.. cred,inca nu le-am vazut,dar m am informat,sunt facute mai mult de dragul sa mai scoata ceva in legatura cu saw,ca povestea e clara din 6-7,o serie bestiala,eu am 2 serii de filme preferate,si o sa le iubesc toata viata,fast and furious si saw,astea vor ramane mereu the best pentru mine💚si da o sa vad si cele 2 filme ramase,pt ca imi place enorm saw,recomand seria! Ma voi intoarce aici si peste 10 ani :)!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *