Snipers (2022)

Snipers (2022)

Gen film:
Lansat: 01 Feb 2022
IMDB:
6.7
/
10
-
445
voturi
Durata:
96 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Povestea trăgătorului de elită Zhang Taofang, un tânăr recrut al armatei care, la vârsta de 22 de ani, a stabilit un record în timpul Războiului din Coreea, ucigând sau rănind 214 soldați americani cu 435 de focuri de armă în doar 32 de zile.

22 comentarii la “Snipers (2022)

 1. De unde naiba copii chinezi in Coreea???? Si serios,214 victime potentiale cu 435 de gloante trase??? Asta e tragator de elita??? Iar americanii nu erau chiar atat de idioti. Se vede ca e facuta de chinezi maimutareala asta…..In Coreea ofiterii americani sau aliati nu au purtat niciodata insemne de rang.

 2. Pe langa lectia de fanatism si obedienta comunista, pseudofilmul are o multime de greseli! Una colosala…cum sa traga soldatelul coreean cu teava infundata cu zapada??? Pai sfideaza fizica, nu? Filmul este recomandabil celor sub 10 ani! Mai mult de nota 1,5 nu merita aceasta emanatie comunistoida!

  1. Este un tip pe facebook care testeaza arme si a turnat beton in ak47, m4A1 si un shootgun, betonul in galeata si teava armei infipta in el…ce sa vezi?! Au spart betonul fara nici o problema…zapada e……

 3. Pot sa faca americanii filme cu sniperi cate vor si le fac degeaba.
  Foarte tare filmul, a intrecut orice film cu sniperi.
  Nu ma intereseaza politica, filmul e bun de nota 11

 4. Chinezarie de film. Luneta in anii 50 nu arăta deloc asa. Statistica megalomană de 214 de „inamici americani” ucisi in 32 de zile, e „incredibila”. Calculam la 8 ore de tras pe zi, unul la o ora, in fiecare zi, timp de 4 saptamani 🙂 Se vede cat de colo cat de maimutariti sunt americanii și le mai umflă și chinezii baloanele astea de săpun ca niște copii veseli. E nasol dacă e cerere de narațiuni din astea. O să se apuce în ceva ani să dezamericanizeze japonia, taiwanul sau coreea.

 5. Eu am auzit ca a ucis 428 de inamici americani si a tras 10000 de gloante intr-o singura ora la indicatiile marelui cirmaci MAUUU TSE DUN !!!!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *