Star Trek: Nemesis (2002)

Star Trek: Nemesis (2002)

Lansat: 13 Dec 2002
IMDB:
6.4
/
10
-
68,315
voturi
Durata:
116 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu & 4 nominalizări

În acest film facem cunoștință cu remanii, o castă nedorită din Imperiul Romulan, folosită ca sclavi în minele de dilitiu de pe planeta lor, Remus. Hotărâți să-și recapete libertatea și în același timp să-și satisfacă ambițiile de cuceritori, remanii, conduși de pretorul Shinzon, pun la cale distrugerea Imperiului Romulan și a Federației în același timp! După crearea unei arme biologice și a unei nave cu potențial ofensiv uriaș, remanii trec la punerea în aplicare a cumplitului lor plan! Acest ultim film cu echipajul navei Enterprise ne va rezerva câteva surprize plăcute: vom face cunoștință cu fratele geamăn al lui Data, cu un nou inamic al Căpitanului Picard și… va avea loc o nuntă de mult așteptată: Consilierul Deanna Troi cu Comandantul William Riker!

Patrick Stewart
Patrick Stewart
Captain Jean-Luc Picard
Jonathan Frakes
Jonathan Frakes
Commander William T. Riker
Brent Spiner
Brent Spiner
Lt. Commander Data
LeVar Burton
LeVar Burton
Lt. Commander Geordi La Forge
Michael Dorn
Michael Dorn
Lt. Commander Worf
Gates McFadden
Gates McFadden
Dr. Beverly Crusher
Marina Sirtis
Marina Sirtis
Counselor Deanna Troi
Tom Hardy
Tom Hardy
Praetor Shinzon

2 comentarii la “Star Trek: Nemesis (2002)

  1. Nu pot spune ca a fost super grozav…e PREA PUTIN SPUS…fiecare film Star Trek are ceva propriu,colosal,emotiv,un fel de supernova al fiecarui film din toata seria…o experienta incomensurabila,peste definitia superb-ului…minunat film <3

    1. Începutul a fost bun, numai că după aceea totul se petrece in studiouri. Per total foarte slab, totuși merită un 5 pe scara 1-10.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *