Stonehearst Asylum – Eliza Graves (2014)

Stonehearst Asylum – Eliza Graves (2014)

Gen film:
Lansat: 24 Oct 2014
IMDB:
6.8
/
10
-
45,787
voturi
Durata:
112 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu

Când Edward (Jim Sturgess) sosește la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tânărul medic este întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb (Ben Kinglsey), administratorul azilului, și de echipa sa, care este compusă, printre alții, din Finn (David Thewlis) și o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobișnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Eliza Graves
Jim Sturgess
Jim Sturgess
Edward Newgate
David Thewlis
David Thewlis
Mickey Finn
Brendan Gleeson
Brendan Gleeson
The Alienist
Ben Kingsley
Ben Kingsley
Silas Lamb
Michael Caine
Michael Caine
Dr. Benjamin Salt

9 comentarii la “Stonehearst Asylum – Eliza Graves (2014)

  1. Un film de exceptie, nu chiar horror, deosebit de interesant ca subiect si de jocul extraordinar al actorilor. L-am revazut cu placere, este un film incarcat de emotii si elemente surpriza. Il recomand cu caldura.

  2. Orice om care a fost internat vreodata in orice spital, pentru o boala cronica (nu doar un os rupt sau ceva usor) stie ca lucrurile nu s-au schimbat prea mult (poate doar sedativele sunt mai multe si mai sofisticate). Filmul arata ce se poate realiza cand oamenii sunt uniti. Poti sa fii si dus cu pluta, dar sa te tii de planul stabilit.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *