Tale of Tales (2015)

Tale of Tales (2015)

Gen film:
Lansat: 22 Apr 2016
IMDB:
6.4
/
10
-
23,798
voturi
Durata:
134 minute
Rating: AP-12
Premii:
21 premii & 15 nominalizări

Au fost o dată ca niciodată trei regate vecine, fiecare cu un castel magnific în care locuiau regi și regine, prinți și prințese. Un rege era întruchiparea libertinajului, altul era captivat un animal misterios, în timp ce una dintre regine era obsedată de dorința ei de a avea un copil. Vrăjitori și zâne, monștri feroce, căpcăuni și bătrâne spălătorese, acrobați și curtezane sunt protagoniștii adaptării primei cărți de basme din lume, Pentamerone, de Giambattista Basile (1600).

Salma Hayek
Salma Hayek
Queen of Longtrellis
Vincent Cassel
Vincent Cassel
King of Strongcliff
Toby Jones
Toby Jones
King of Highhills
Bebe Cave
Bebe Cave
Violet
Stacy Martin
Stacy Martin
Young Dora

9 comentarii la “Tale of Tales (2015)

  1. Doamne ce porcarie sinistra. fara cap, fara coada, fara nicio leghatura o poveste cu alta… Macar a avut țâțe și lesbiene.
    O tampenie fara margini, am impresia ca actorii au fost platiti in nasturi și frunze de banan.

  2. Foarte tare filmul! Este drept ca este incifrat, nu ne putem limita doar strict la ce vedem, trebuie sa mergem cu mintea si sa descifram ce a vrut sa spuna autorul.
    De ex. in prima poveste, cea cu regina care isi doreste cu orice pret un copil, ne este transmis ca ori ce ne dorim in viata in plus fata de ceea ce viata ne ofera in mod normal, putem ajunge sa obtinem, insa cu un „pret „care uneori poate fi foarte, foarte mare, asa incit atunci cind ne dorim ceva, ar trebui sa stam bine pe ginduri sa vedem daca suntem dispusi si mai ales cit suntem dispusi sa platim pentru ceea ce ne dorim.
    In aceiasi poveste ni se prezinta si ritualuri de magie neagra, pactul cu Diavolul ( adica vinzarea sufletului) pe care multi il fac pentru a obtine ceea ce isi doresc…si mai sunt si alte idei transmise.
    Va las pe voi cei ce veti vedea acest film minunat sa descifrati si celelalte mesaje din urmatoarele doua povesti.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *