Taximetriști (2023)

Taximetriști (2023)

Gen film:
Lansat: 20 Ian 2023
IMDB:
7.2
/
10
-
1,786
voturi
Durata:
97 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Doi taximetriști care lucrează în tura de noapte în aglomeratul București dau peste tot felul de clienți vorbăreți, excentrici și, uneori, periculoși.

15 comentarii la “Taximetriști (2023)

 1. 5/10* multa „carnita” in limbaj .. poveste semirealistica din viata de taximeteristi 😉 ..
  tras de par.. merita viziont .. in caz de vreme urata … ptr munca si efortul depus 8/10
  se putea si mai bine ..

 2. Românii ăștia numa filme proaste fac tot comedie dramă, un film de Acțiune ceva frumos cu bătaie un SF ceva acolo nimic😠😤

 3. Pierdere de vreme! Fara nimic spectaculo! Nota 1,00 max! Atat se poate in prezent in cinematografia romaneasca! Atat se va putea si in viitor! Scenariul parca a fost facut de un scolar ! Doar daca vreti sa auziti dialoguri de mahala vizionati-l! In rest, multumim admin pentru alte filme postate! Filme de calitate nu ,,pelicula balcanica iefina”!

 4. inspirat din realitate, dar cam atata..o drama sociala, as zice…cu multe vorbe exotice (injuraturi)…de aia are nota asa mare ( Teambuilding) ii pentru un public fara pretentii care rade cand aude un „plm” la cinema
  film usor, simpatic, dar maxim de un 6.0

 5. Foarte slab! Dar…cu a zis la un moment dat un actorr…Romania ,,tara parerilor”! Pacat ca respectivul nici nu constientiza ca Romania nu este o tara, este doar o comunitate de limba, acolo unde se capitalismul experimentala este coordonat de mizeriiile politice! In rest, multumim admin!

 6. Poate că sunt singurul căruia i-am plăcut acest film. Cred că este o greșeală să comparăm cinematografia românească cu altele care sunt cu mult mai bănoase. Pentru un film românesc i-i dau un 9/10. Actrițele au jucat foarte foarte bine dar bărbații mai au un pic de învățat. In rest toate ok.🙂🙂🙂

 7. E ca un algocalmin fiolă. Amar când îl bei, da-ți trece durerea de cap și, nu știu cum Dumnezeu, îți lasă și un gust dulce. Chapeau aux artists. Tuturor celor care au participat la zămislirea filmului, bravo!

 8. Exceleent!! Realist, plin de glume bune, replici tari, interpretare surprinzator de bună, actori buni în afirmare. Un film cu probabil resurse și pretenții reduse dar care ofera o surpriză foarte plăcută. Muzica super, cine nu ar vrea un hit inedit al lui Spike în film … Te duce, te duce … HaHa … De revăzut oricând! Felicitări tuturor actorilor și realizatorilor!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *