The Adam Project – Proiectul Adam (2022)

The Adam Project – Proiectul Adam (2022)

Lansat: 11 Mar 2022
IMDB:
7.4
/
10
-
1,421
voturi
Durata:
106 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

După ce se prăbușește din greșeală în 2022, pilotul călător în timp Adam Reed face echipă cu versiunea lui de la 12 ani în misiunea de a salva viitorul.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Adam Reed
Walker Scobell
Walker Scobell
Young Adam
Mark Ruffalo
Mark Ruffalo
Louis Reed
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Ellie Reed
Catherine Keener
Catherine Keener
Maya Sorian
Braxton Bjerken
Braxton Bjerken
Ray Dollarhyde

33 comentarii la “The Adam Project – Proiectul Adam (2022)

    1. E prima data când comentez la un film…M M ideea filmului a fost sa iti iubești familia,cu timpul ce avansezi în viata regreți ca nu ai fost alături de cei dragi și după ce ii pierzi nu ai cum sa ii readuci înapoi în viata…M M fiecare cu gustul lui…

  1. Înapoi în viitor sau înainte în trecut. Ideea filmului nu e nouă dar e bine realizat cu actori buni care nu te lasă să te plictisești.

    1. Un film superb. Plin de caterincă „new-wave”. Mulțumesc Admin pentru efortul depus. Ești un super Admin comparabil cu un Superman.Te apreciez la maxim.

  2. un film f bun deja de la anceput ancepe cu actiune si comedie mam pisat pe mine de ras la faza cu (cand tusesc gaura trage parturi):)))))))) merita vazut multumim admin

  3. Un film sf, nu cu prea multa inteligenta in domeniul timpului, dar comic pe alocuri si plintisitor in altele. Cateva momente frumoase de familie si cu tot ce ramai din acest film e ” bucura-te de viata, e mai tarziu decat crezi”. In fine, de plictiseala merge.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *