The Beekeeper: Răzbunare iminentă (2024)

The Beekeeper: Răzbunare iminentă (2024)

Gen film:
Lansat: 12 Ian 2024
IMDB:
6.6
/
10
-
20,121
voturi
Durata:
105 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.

Jason Statham
Jason Statham
Adam Clay
Emmy Raver-Lampman
Emmy Raver-Lampman
Agent Verona Parker
Bobby Naderi
Bobby Naderi
Agent Matt Wiley
Josh Hutcherson
Josh Hutcherson
Derek Danforth
Jeremy Irons
Jeremy Irons
Wallace Westwyld
Phylicia Rashād
Phylicia Rashād
Eloise Parker
Jemma Redgrave
Jemma Redgrave
President Jessica Danforth

69 comentarii la “The Beekeeper: Răzbunare iminentă (2024)

  1. Filmul are cateva momente bune, dar per ansamblu este slab.
    Jason Stratham a facut filme mult mai bune in trecut.

    Multumim admin pentru efort.

  2. Wow extraordinar de frumos 😍😍😍 așa film să tot vezide notă ce sa mai zic, de la Excelent în sus!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  3. Foarte bun!!!…unii au comentat că este exagerat..da ,au dreptate ,dar ideea în sine este super…păcat ca nu ne adunam ca niște albine pentru a face ordine globala…exact ca un stup de albine!!!

  4. De mult n-am mai vizionat un film cu un atât de puternic mesaj și impact psihologic.Replica filmului e uluitoare: „Tu decizi pentru cine lucrezi:pentru lege sau pentru adevăr” 😐 🙂 Mă bucur că se mai fac filme de genul acesta. Foarte bun ! Îl recomand. Mulțumire și apreciere celor care l-au încărcat și tradus în limba română !

  5. Mi-a plăcut mult nu numai Statham, ci și subiectul spre care ne atrage atenția și care este real : scam-erii de pe net, care se înmulțesc pe zi ce trece.

  6. exagerat, pe genul in care vine cu un betisor si ii termina pe toti…filmul abunda de insemne negative, cranii in camere, sigla cu 3 de 6 stilizat de la firma care a produs filmul pana la bancile unde avea batrana banii si mai bine…ideea de a exista un APICULTOOR insa este incantatoare, CINEVA CARE SA RESPECTE DREPTATEA SI NU LEGEA…doar ca ingerii nu intervin in lume si oamenii nu pot face asa ceva…Statham e bun, dar filmul asta e irealist…americanii sunt o natiune care a aruncat mult noroi pe fata umanitatii…pacat ca nu se vrea sa se vada asta…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *