The Blair Witch Project – Proiectul „Blair Witch” (1999)

The Blair Witch Project – Proiectul „Blair Witch” (1999)

Gen film:
Lansat: 30 Iul 1999
IMDB:
6.5
/
10
-
263,622
voturi
Durata:
81 minute
Rating: N-15
Premii:
19 premii & 26 nominalizări

Câteva imagini video găsite spun povestea a trei studenți, care au călătorit într-un orășel ca să filmeze un documentar despre Blair Witch, o ucigașă locală legendară. Dar proiectul ia o întorsătură înspăimântătoare când studenții se pierd în pădure.

Rei Hance
Rei Hance
Heather
Bob Griffin
Bob Griffin
Short Fisherman
Jim King
Jim King
Interviewee (uncredited)
Ed Swanson
Ed Swanson
Fisherman With Glasses (uncredited)
Patricia DeCou
Patricia DeCou
Mary Brown

6 comentarii la “The Blair Witch Project – Proiectul „Blair Witch” (1999)

  1. Interesant de urmarit, odata in plus, intelegem cat de tampiti sunt americanii, plecand la drum in pustietati fara o arma, o secure, un piolet, baioneta, ori vreun pistolet, ca la ei se gasesc oricand si oriunde…

  2. Un film de suspans adevarat, care te pune in situatia inconstientilor care au plecat la drum fara hatzi clare, fara busole bune, fara arme si fara unu experimentat al drumetiilor in padure, care sa se orieneze in orice teren si sa-i scoata la liman.Fain

  3. actorii au fost pusi in situatia respectiva (fara harti si arme) cu un motiv. Nu stiau ce urmeaza. Filmul e complet improvizat. Un google search ar clarifica asta.

  4. E fain filmul. Filmul e asa pe hipe și a fost mereu deoarece oamenii în anul 1999, neavând un alt antecedent în filmele imagini găsite, au crezut că tot filmul este real. Mie personal mi-a plăcut foarte mult. Merită .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *