The Conductor – Dirijoarea (2018)

The Conductor – Dirijoarea (2018)

Gen film:
Lansat: 20 Sep 2019
IMDB:
7.2
/
10
-
1,404
voturi
Durata:
137 minute
Rating: AP-12
Premii:
3 premii

Statele Unite ale Americii, 1926: Antonia Brico, o olandeză în vârstă de 24 de ani, era copil când ea și părinții ei au imigrat în S.U.A. Ea visează să devină dirijor, dar nimeni nu o ia în serios. Profesorul ei de pian o sfătuiește să nu se înscrie la conservator. Deoarece are puține de pierdut, ea se întoarce în țara natală unde îl imploră pe faimosul dirijor Mengelberg să-i dea lecții. Mengelberg nu este confortabil cu ideea și o trimite la Berlin unde, în ciuda tuturor așteptărilor, are o șansă mai bună ca femeie să reușească. După o perioadă de doi ani de studii la Academia de Muzică, ea devine prima femeie care dirijează Orchestra Filarmonică din Berlin.

Christanne de Bruijn
Christanne de Bruijn
Antonia Brico / Willy Wolters
Benjamin Wainwright
Benjamin Wainwright
Frank Thomsen
Seumas F. Sargent
Seumas F. Sargent
Mark Goldsmith
Annet Malherbe
Annet Malherbe
Mother Antonia
Raymond Thiry
Raymond Thiry
Father Antonia
Gijs Scholten van Aschat
Gijs Scholten van Aschat
Willem Mengelberg

11 comentarii la “The Conductor – Dirijoarea (2018)

  1. Excelent!
    Cultura, viata si conditia femeii occidentale la inceputul secolului al XX lea. Inca exista sentimente de misoginism in societatea occidentala.
    Multumim pentru postare!

  2. Am vizionat filmul! M-a incantat, realmente, indarjirea si devotamentul tinerei fete fatza de visul si dorinta de a ajunge dirijor! Am trait un momente de incarcare sufleteasca deosebit! Il recomand cu mult drag!

  3. Mi-a placut tare mult.Filmul acesta transmite un mesaj.E f simplu,trebuie urmarit cu atentie.Fiecare din noi are ceva de facut pe lumea asta,uneori acest drum are f multe obstacole dar nimic nu e imposibil. Multumesc.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *