The Cosmic Secret (2019)

The Cosmic Secret (2019)

Gen film:
Lansat: 19 Noi 2019
IMDB:
6.7
/
10
-
111
voturi
Durata:
130 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

De multe ori, ne-am uitat la stele în căutarea răspunsurilor pentru a ne debloca trecutul. Am interpretat profeția cu speranța de a ne predetermina viitorul și totuși întrebările rămân: Cine suntem noi? De ce suntem aici și care este destinul nostru?

5 comentarii la “The Cosmic Secret (2019)

  1. „Si nimic din galaxie nu ni se va putea opune”. Nu trebuie sa smulheti adevarul, vi-l spun ei. Apropo, au uitat sa dezlipeasca dragonul de pe pieptul „misionarului crestin”. Iar Wilcock nu are curaj sa priveasca camera si rade fals. Ceilalti sunt atat de transparenti incati nici nu ma deranjez cu ei, mai ales Goode, cu fata aia de cutitar.

  2. Un film Bun . Multumesc . Sigur se vor gasii multi sa-l critice genul celor care nu fac nimic in sensul pozitiv si astepta sa-i schimbe cineva….nu se va intampla. Pentru cine pote nu stie. …Exista si nivele mai joase decat iadu se numeste neantizarea informationala. Universul recircula nu doar atomii dar si bitii .

  3. interesant,un subiect mereu la moda,mereu actual,ramane la latitudinea fiecaruia sa aleaga,sa discearna,liberul arbitru al fiecaruia dintre noi,pana la urma,ne spune cum sa ne facem alegerile…multumim pentru postare.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *