The Creator – Creatorul (2023)

The Creator – Creatorul (2023)

Lansat: 29 Sep 2023
IMDB:
7.1
/
10
-
48,479
voturi
Durata:
133 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Pe fondul unui viitor război apocaliptic între rasa umană și forțele inteligenței artificiale, Joshua, un fost agent înrăit al forțelor speciale, îndurerat de dispariția soției sale, este recrutat pentru a-l vâna și ucide pe Creator, arhitectul evaziv al inteligenței artificiale avansate care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului – și omenirii însăși.

28 comentarii la “The Creator – Creatorul (2023)

  1. Nu credeam ca in 2023 sa mai aiba creva creier si să mai creeze o astfel de capodopera. Incepusem sa cred ca societatea s-a cretinizat de tot si este incapabila sa mai faca si un film cu o poveste superbă. Clar ,cel mai bun film din ultimii 7 ani.

  2. se inscrie in cerintele generatiei woke,diversitate,multiculturalism,globalism.Nu pot sa afirm ca e un film extraordinar,subiectul a mai fost rulat in „I,robot” „Blade runner”.Inteligenta artificiala, a fi sau a nu fi.

  3. Slabut…ajung androizii sa fie mai buni decat oamenii, si sa aiba suflet…daca oamenii se duc de rapa cu rautatea lor, greu de crezut ca, ceva creat de ei ar fi mai bun decat ei…ideea se mai intalneste..creatia sa-si depaseasca creatorul…nu s-a probat pana acum…nici la oameni,care doar tind si se cred dumnezei…cand de fapt, nu si-au depasit cu mult reg,nul..

  4. No, de acuma iubim si AI-ul. Filmul asta e facut sa ne spele pe creier; e facut pentru a ne obisnui cu mizeria asta de AI, bagandu-ne pe gat ca e ok. Pericolul chiar exista.
    Ce naiba e cu voi de apreciati filmul asta?
    I-as da un 7-8 pt efecte speciale. Dar ideea in sine e toxica pentru noi. Va recomand totusi sa il vedeti ca sa stiti cam care e propaganda in favoarea AI-ului 😀

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *