The Day After Tomorrow – Unde vei fi poimâine? (2004)

The Day After Tomorrow – Unde vei fi poimâine? (2004)

Lansat: 28 Mai 2004
IMDB:
6.4
/
10
-
384,621
voturi
Durata:
124 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu BAFTA. Alte 5 premii & 12 nominalizări

Când încălzirea globală declanșează o nouă eră glaciară, tornade violente nivelează orașul Los Angeles, un tsunami gigant inundă New York-ul, iar întreaga emisferă nordică începe să înghețe. În acest moment, climatologul Jack Hall, fiul său Sam și un mic grup de supraviețuitori vor avea de înfruntat o megafurtună și vor încerca să rămână în viață în fața unui dușman mult mai puternic și mai tenace decât orice au putut întâlni vreodată: Mama Natură!

Dennis Quaid
Dennis Quaid
Jack Hall
Emmy Rossum
Emmy Rossum
Laura Chapman
Dash Mihok
Dash Mihok
Jason Evans
Jay O. Sanders
Jay O. Sanders
Frank Harris
Sela Ward
Sela Ward
Dr. Lucy Hall
Arjay Smith
Arjay Smith
Brian Parks

14 comentarii la “The Day After Tomorrow – Unde vei fi poimâine? (2004)

  1. Il revad a 3-a oara cu acelasi interes si atractie…anul asta cu ocazia noului vortex polar care coboara tot mai mult an de an din nordul extrem spre meleagurile noastre… The Day After Tomorrow este un film rarisim, depasind mult banalele SFuri prin inalta calitate a intregii productii, atat ca naratiune, efecte tehnice avansate, realistice dar si ca scenarizare artistica si mai ales mesaje ce ar trebui sa dea de gandit mai marilor lumii actuale! Un film de veritabila educatie a supravietuirii noastre in viitorul apropiat…ce ar trebui sa fie redifuzat, pregatitor…la fiecare inceput de iarna, pentru ca, din pacate, real stiintific vorbind, suntem cu fiecare an azi, tot mai aproape de toate cele prefigurate cu multa competenta si intuitie in aceasta capodopera a genului! Vizionarea si intelegerea lui asigura cert un curriculum mai bun de conduita fiecaruia ce-i va fi sigur util neasteptat viitorului nu prea indepartat!…

  2. film bombastic tipic american……..au trecut aproape 20 de ani de atunci si nu s-a intamplat nimic…..si nu se va intampla nici peste 20….poate doar strastranepotii nostrii dar vor gasi ei o solutie……..noi sa traim, dupa noi potopul……..i don`t give a shit !!!!!

  3. un prim comentariu din primul comentariu foarte adevaeat ce ai spus in leg. cu vremea din zilele noastre…..ce pot sa spun….sa speram ca nu va fi asa rau desi din pacate din cauza incalzirii globale se poate intaampla orice…….
    FILMUL EXCELENT 10+

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *