The Father (2020)

The Father (2020)

Gen film:
Lansat: 26 Feb 2021
IMDB:
8.3
/
10
-
6,791
voturi
Durata:
97 minute
Rating: AP-12
Premii:
6 nominalizări Oscar. Alte 21 premii & 129 nominalizări

Un bărbat refuză orice ajutor din partea fiicei sale pe măsură ce îmbătrânește. În timp ce încearcă să înțeleagă circumstanțele sale aflate într-o continuă schimbare, începe să se îndoiască de cei dragi, de propria sa minte și chiar de propria realitate.

4 comentarii la “The Father (2020)

  1. Multumesc pentru oferta. Un film trist care reuseste sa ne apropie experienta teribila a dementei pentru cei care o sufera. Sir Anthony Hopkins face bineninteles un rol foarte bun; uman si induiosetor.

  2. Mi-a placut filmul. Este descrierea, in limbajul artistic al cinema-ului, a dementei senile sau bolii Alzeimer. Originalitatea peliculei este ca realitatea din jur este privita si prezentata prin ochii bolnavului. Extrem de trist, mai mult decat dramatic, tragic! Anthony Hopkins, magistral.

  3. Un Oscar ptr Sir Anthony Hoppings pentru aces rol maret? Daca ar fi sa scot cuvintele cheie pentru acest film as alege copil_adult_copil . Intoarcerea la a fi copil a omului aflat intr-un stadiu al bolii pe care cred ca toti seniorii o urasc , sau macar sunt convinsa ca nu si-o doresc . Sa ajungi sa fi la mana altora fara sa mai fi constient nici macar de cine esti in realitate „ eu .. eu cine sunt pana la urma?”Am plans , m-am intristat dar filmul si interpretarea sunt la un nivel superior”

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *