The Forever Purge (2021)

The Forever Purge (2021)

Gen film:
Lansat: 02 Iul 2021
IMDB:
5.5
/
10
-
5,421
voturi
Durata:
103 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Toate regulile sunt încălcate, atunci când o sectă de criminali decid ca Epurarea anuală să nu se oprească în zori ci să nu se termine niciodată.

8 comentarii la “The Forever Purge (2021)

  1. De la inceputul timpurilor ,de cand a inceput si forma de conducere si guvernare a unora fata de ceilalti, toti (sau toate) conducatorii tarilor respective au fost si sunt conduse numai de Criminali si descreierati mintali, de pshiopati,pedofili si fiinte crude si sadice (fie parte masculina sau feminina -,a se vedea istoria adevarata a tarii respective si biografia conducatorilor din acele zone a lumii). Acest film sar putea sa le dea o idee acestor conducatori sadici si avari de bunastare ,pentru a decima lumea si a creea frica si haosul oriunde.De aceea ,sper sa nu fie un inceput de premonite, avand in vedere ce se intampla azi in jurul nostru. In rest toate cele bune si vizionare”” placuta” celor care doriti sa-l vedeti. Eu nu recomand acest film nebunesc ( e doar pentru nebuni sau psihopati)

    1. ei nu iau ideile din filme ci le au deja si le „ascund” in filme pe care ni le servesc noua. Prin asta ei fac „programarea” omului, predictive programming. multumesc pt rezumat, macar stiu sa nnu ma uit pt ca vad dincolo de „film”. la fel si cu celelalt4e filme despre pandemii care, ghici ce? au aparut pe netflix cam prin aprilie 2020 dupa ce aparuse covid la noi. deci parerea mea e ca e invers fata de cum ai spus tu. the joke`s on us

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *