The Intouchables: Invincibilii (2011)

The Intouchables: Invincibilii (2011)

Gen film:
Lansat: 02 Noi 2011
IMDB:
8.6
/
10
-
594,548
voturi
Durata:
112 minute
Rating: N-15
Premii:
O nominalizare Globul de Aur. Alte 35 premii & 39 nominalizări

În urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe (Francois Cluzet), un aristocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss (Omar Sy), un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job. Lăsând la o parte lipsa lui de experiență, când vine vorba despre umor lucrurile se schimbă radical. Și astfel, toate barierele dispar, lăsând loc celor mai nebunești, ciudate și incredibil de amuzante aventuri, în care Philippe și Driss se antrenează constant, clădind o prietenie puternică, deși improbabilă. Pentru că pe cei doi tocmai ceea ce îi desparte îi transformă în Invincibilii, doi prieteni capabili să mute munții împreună, să-l facă pe Vivaldi să trăiască din nou alături de Earth, Wind and Fire, într-un cuvânt să creeze cu foarte mult umor un univers comun din două lumi aparent incompatibile.

40 comentarii la “The Intouchables: Invincibilii (2011)

  1. Foarte frumos filmul dar subtitratrea nu se potriveste tot timpul incerca sa o corectezi…
    Ori cum iti multumesc pentru film

  2. Un film foarte bun! Scoate in evidenta prietenia si greutatile vietii. Povestea este de un 9,filmarea de 7,nu mi-a placut foarte mult cum au fost inregistrate scenele mai ales cand cameramanul misca camera aia dar in rest a fost bun! Nota 8 sau 8,50 i se potriveste! Recomand!

  3. Putin anost la inceput, este filmul care iti schimba starea de la ras ,la tristete ,ca mai apoi sa te duca la bucurie.Recomand din toata inima.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *