The Little Hours (2017)

The Little Hours (2017)

Gen film:
Lansat: 30 Jun 2017
IMDB:
5.8
/
10
-
13,534
voturi
Durata:
90 min
Rating: N-15
Premii:
4 nominalizări

În Evul Mediu, un servitor tânăr care fuge de la stăpânul său se refugiază la o mănăstire plină de călugărițe instabile emoțional. Introdus ca un om surd mut, el trebuie să se lupte pentru a-și menține acoperirea în timp ce maicile încearcă să reziste tentației.

Alison Brie
Alison Brie
Sister Alessandra
Dave Franco
Dave Franco
Massetto
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Sister Fernanda
Kate Micucci
Kate Micucci
Sister Ginevra
John C. Reilly
John C. Reilly
Father Tommasso
Molly Shannon
Molly Shannon
Mother Marea
Fred Armisen
Fred Armisen
Bishop Bartolomeo

2 comentarii la “The Little Hours (2017)

  1. Film jicnitor pt crestini. O maica nu e niciodata asa. Sunt aratate comportamente care nu sunt normale si nu poate fi niciodata asa cineva de la manastire. Acolo sunt comportamente foarte corecte binevoitoare cu dragoste de oameni care nu ridica tonul ca in film. Nimic din ce e aratat aici nu are legatura cu realitatea e doar o jicnire adusa noua ! Acolo nu exista nimic din ce e prezentat aici tendentios. Pacat ca se face asa ceva discriminand comunitatea de crestini din care facem parte cei mai multi.

  2. George – Fac un comentariu la comentariu. In primul rând se scrie si se pronunță JIGNITOR, nu jicnitor. În al doilea rând nu cred că dumneata ai trait in toate comunitățile din miile de mânăstiri din lumea creștină, cu problemele lor cu frământările tipic umane, cu frustrările lor fireștiîn condiții de viața izolată, plină de restricții și penitență. Romanele nu s-ar scrie și filmele nu s-ar face dacă în realitate nu ar exista cazuri boarecum asemănătoare. Se spune că de multe ori viața bate filmul. Oare de ce nu ar fi valabil și în astfel de cazuri. Desigur că în mare parte viața din mânăstirile creștine corespunde idealului drescris de dumneata, dar nu cred că acest film este destinat să răspândească un anumit tip de comportament general ci doar o posibilitate, o întâmplare și oricum el este o ficțiune , mai mult sau mai puțin reușită. Acei creștini care se simt JIGNIȚI de acest film au simpla opțiune a ignorării lui. Pur și simplu apeși pe o tastă și a dispărut. Dacă vor fi foarte mulți care vor face asta el nu se va vinde și va intra în anonimat șiva fi fost un eșec.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *