The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring – Stăpânul inelelor: Frăția inelului (2001)

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring – Stăpânul inelelor: Frăția inelului (2001)

Lansat: 19 Dec 2001
IMDB:
8.8
/
10
-
1,430,452
voturi
Durata:
178 minute
Rating: AP-12
Premii:
4 premii Oscar. Alte 113 premii & 123 nominalizări

În aceastã parte a trilogiei tânãrul hobbit timid Frodo Baggins mosteneste un inel; însã acest inel nu este un obiect oarecare. Este Inelul Unic, un instrument al puterii absolute care îi poate permite lui Sauron, Seniorul Tenebrelor din Mordor, sã conducã Pãmântul de Mijloc si sã transforme locuitorii sãi în sclavi. Frodo împreunã cu o frãtie loialã formatã din hobbiti, oameni, un vrãjitor, un pitic si un elf trebuie sã ducã Inelul din Pãmântul de Mijloc la Muntele de Foc, unde a fost forjat prima datã si sã îl distrugã pentru totdeauna. O asemenea cãlãtorie presupune avântarea în teritoriile detinute de Seniorul Tenebrelor, unde îsi adunã armata sa de orci. Iar Frãtia nu se luptã doar cu fortele exterioare ale rãului, ci si cu disensiunile din interior si influenta corupãtoare a Inelului însusi. Cursul istoriei viitoare este dat de destinul Frãtiei.

Elijah Wood
Elijah Wood
Frodo Baggins
Ian McKellen
Ian McKellen
Gandalf the Grey
Sean Astin
Sean Astin
Samwise "Sam" Gamgee
Liv Tyler
Liv Tyler
Arwen Evenstar
Dominic Monaghan
Dominic Monaghan
Meriadoc "Merry" Brandybuck

30 comentarii la “The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring – Stăpânul inelelor: Frăția inelului (2001)

  1. Ori de câte ori vreau să trăiesc perspective noi în privința vieții, intru pe site-ul vezionline.net și mă uit la „Lord of the Rings”; un film incredibil pe care-l vizionez cu drag în fiecare an.

    1. Foarte bun filmul! Mereu același mister și suspans când îl revăd 🙂 Și deja sunt la a 3 a vizionare. Țin minte,când a fost dat pe TV… Ce mare era așteptare între cele 3 părți.

  2. Superb! L-am văzut de câte ori am avut ocazia. Mulțumesc! Sper că găsesc aici și ,,Cele Două Turnuri”,precum și ,,Întoarcerea Regelui.”

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *