The Marksman: În bătaia puștii (2021)

The Marksman: În bătaia puștii (2021)

Gen film:
Lansat: 15 Ian 2021
IMDB:
5.9
/
10
-
2,254
voturi
Durata:
108 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

La granița Statelor Unite cu Mexicul, în Arizona, Jim Hanson, un fermier și veteran al războiului din Vietnam, trece prin vremuri grele. Viața i se dă brusc peste cap când doi emigranți ilegali, o mamă cu fiul ei, încearcă cu disperare să fugă din calea unui cartel mexican, și vor să treacă granița pe pământurile lui.

25 comentarii la “The Marksman: În bătaia puștii (2021)

  1. Aproximativ jalnic (sic!). Ca scenariu, cel putin.. Da, Bruce Willis a luat.o demult pe panta asta, la fel Clint Eastwood (ma refer la cel mai recent film al lui, cu un scenariu asemanator). Din pacate leftismul si progresismul isi fac mendrele la Hollywood, iar asta se vede in calitatea filmelor produse in ultimii ani, indiferent cine le.a jucat. Pacat. Ramanem cu amintirile unor filme si actori mari dinainte de 2000…

    1. Un film excelent numai că trebuie trăit. Este realitatea societății nord-americane. Lupți pentru tara ta, muncești pentru țara ta toată viața iar la bătrânețe vin să-ți ia casa, nenorociții și după ce că faci un gest omenesc, mori înjunghiat pe scaunul unui autobuz. Aaaaa și corupția poliției americane plus legile pe care le au împotriva oamenilor.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *