The Mist – Negura (2007)

The Mist – Negura (2007)

Gen film:
Lansat: 21 Noi 2007
IMDB:
7.2
/
10
-
261,424
voturi
Durata:
126 minute
Rating: N-15
Premii:
6 premii & 11 nominalizări

După o furtună violentă, artistul David Drayton și locuitorii unui mic oraș sunt victimele atacului unor creaturi înfricoșătoare, camuflate de o bizară ceața extrem de densă. Zvonurile sugerează că acestea sunt rezultatul unui experiment realizat la o bază militară din imediata apropiere. Baricadați într-un supermarket, Drayton și grupul său de supraviețuitori trebuie să-și rezolve problemele interne și abia apoi să-și înfrunte uniți inamicul pe care nici măcar nu-l pot vedea.

19 comentarii la “The Mist – Negura (2007)

 1. Cea mai enervanta chestie din film, pentru mine, nu e dementa aia obsedata religios, ci pripasul ala care se smiorcaie intr-una si se agata de oata lumea, ca o maimuta. Filmul e bunicel, dar smiorcaiala aluia e greu de privit.

 2. Frumos dar se termina prost… Adica aveau zeci de posibilitati sa i-a benzina de la masinile abandonate si sa continuie drumul… Dar frumos in mare parte filmul..

 3. pt că filmul exprimă multe din latura umană.. iar finalul este pe măsură.. e greu să-ți păstrezi luciditatea în condiții extreme..

 4. Minunat. Filmul surprinde foarte bine comportamentul diferitelor tipologii umane puse in situatia data. Are actori buni si un plot pe masura. Sunt si scene pline de suspans, sunt si scene care prezinta caracterele, chiar cred ca are tot ce-i trebuie. Finalul a fost ca o gura de aer prospat. Doar coloana sonora nu prea mi-a placut. Un film excelent. Il recomand.
  Sii va rog sa NU MAI DATI SPOILERE in comentarii. Astept un review si ma izbesc de finalul filmului.

  1. Unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut vreo data: personaje faine poveste e bine spusă monștri de 10 si atat de bine prezentați ….
   10 din 10

 5. UN FILM EXTRAORDINAR …. Eo adevarata capodopera de arta ( l-am mai vazut de vreo 7 ori pina acum si tot nu m-am plictisit ) Cei intregi la cap il vor intelege sigur ….. Caci se leaga extrem de mult cu idiotii de azi ce nu se mai satura de experimente idioate )

 6. Filmul este o capodopera dar are cel mai brutal si emotionant final.Avand in vedere ca si eu am un copil de 5 ani numai cand ma gandesc ce a fost in sufletul lui ma doare cumplit….

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *