The Phenomenon (2020)

The Phenomenon (2020)

Gen film:
Lansat: 06 Oct 2020
IMDB:
7.5
/
10
-
2,410
voturi
Durata:
100 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Acest documentar explorează fenomenele aeriene neidentificate. Cu mărturia oficialilor guvernamentali de rang înalt și a astronauților NASA, senatorul Harry Reid spune că „face incredibilul credibil”.

8 comentarii la “The Phenomenon (2020)

  1. Trebuie sa ai maxim 14 ani sa poti crede ca presupusii vizitatori extraterestri si-au rupt gâtul pe-aici pe la noi , niste tâmpenii de te umfla râsul , Roswell si alte aberatii .

  2. un documentar recent, f bine facut, dar greu de inteles de omul mediocru nonsalant incult ce predomina in fauna balcanica sub denumirea de martzafoi sau bombardieri, umflati de ras si manele, slujbe, gratare „fara numar”.

  3. Cel mai bun documentar care prezintă experiența și prezența OZN pe care l-am văzut . Problema e că se pot face 100 astfel de documentare, cu muntele de probe și martori care există. Nu numai în SUA, ci I’m toată lumea. Brazilia are niste cazuri incredibile, există pe YouTube, dar acolo armata conduce și ascultă de americani.
    Cât despre indivizii care „nu cred in OZN-uri că nu le-am văzut”, nu merită discutat. Ei nu vor accepta adevărul nici dacă îl au în fața ochilor, pentru că nu vor adevărul.

  4. Da pe la noi, pe plaiurile mioritice , de ce nu sunt cazuri ? Si in general, in Europa ? Pana si extraterestrii considera America buricul pamantului ? Ca de americani ce sa mai vorbim, nu le ajungi cu prajina la nas……asa natie infatuata, aroganta si bombastica nu mai exista nicaieri in lume !! Cam tras de par totul…..adica de ce doar la ei ?? De ce in alte colturi ale lumii nu ? De ce nu aterizeaza ozn-uri in Baraganul nostru ? Sa fie extraterestrii astia asa rasisti ? Deja? Cand nici nu ne cunoastem?? Pute a basina documentarul asta……

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *