The Revenant – Legenda lui Hugh Glass (2015)

The Revenant – Legenda lui Hugh Glass (2015)

Gen film:
Lansat: 08 Ian 2016
IMDB:
8.0
/
10
-
561,782
voturi
Durata:
156 minute
Rating: N-15
Premii:
3 premii Oscar. Alte 86 premii & 181 nominalizări

Acțiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), membru al unei expediții în Munții Stâncoși, unde este prins de un urs grizzly și sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ține companie în ultimele clipe de viață și pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinși de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele și echipamentul și fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăște, deși mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

Tom Hardy
Tom Hardy
John Fitzgerald
Will Poulter
Will Poulter
Jim Bridger
Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
Captain Andrew Henry

10 comentarii la “The Revenant – Legenda lui Hugh Glass (2015)

  1. mda, daca nu existau secvente de film in timp real, filmu nu tinea mai mult de 90 de min. E adevarat ca peisajele au fost de vis, dar filmu lasa de dorit prin timpii morti…. Nu mai zic ca se termina in coada de peste… Special am vrut sa stau pana la sfarsit, sa vad cum se termina… pacat de actor, ca a jucat excelent… Daca va plictisiti repede, nu vi-l recomand…

  2. imi vine in gand expresia ‘dat cu mucii-n fasole’. Fimul bine realizat insa lipsit de logica in unele locuri- e.g., vezi scena iesirii din apa inghetata [dupa o bucata buna petrecuta in ea fara nici un semn de hipotermie] si imediat aprinzand un foculet, ca opus intrarii in interiorul calului intr-o vale ferita de vant, urmand cazatura de pe stanca.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *