The Tomorrow War (2021)

The Tomorrow War (2021)

Gen film:
Lansat: 02 Iul 2021
IMDB:
6.9
/
10
-
5.121
voturi
Durata:
140 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Lumea este luată prin surprindere atunci când un grup de călători în timp sosesc din anul 2051 pentru a aduce un mesaj urgent: peste treizeci de ani, omenirea pierde un război global împotriva unor invadatori extratereștri extrem de primejdioși. Singura speranță este ca soldații și civilii din prezent să fie duși în viitor și să se alăture luptei. Printre cei recrutați se află Dan Forester, profesor de liceu și familist. Hotărât să apere viitorul fiicei sale, Dan face echipă cu o genială cercetătoare și cu tatăl său într-o încercare disperată de a rescrie istoria planetei.

52 comentarii la “The Tomorrow War (2021)

 1. Filmul este foarte bun, avem actiune, poveste foarte buna, distributie potrivita. Scenaristul si-a facut treaba cu prisosinta, nu exista timpi morti in derularea filmului, nu ai niciun minut in care sa te plictisesti. La capitolul imagine si efecte speciale sa nu va asteptati la nimic deosebit. In general filmele din genul SF (si nu numai) care au fost facute in ultimii ani se bazeaza pe efecte speciale spectaculoase. Aici nu le veti regasi. Nu au fost ignorate teoriile cu privire la calatoria in timp, in mare parte informatiile stiintifice folosite in film stau in picioare. Un film foarte bun de vizionat. Recomand!

 2. Pana la BLM, rolul savantului exceptional era jucat de o blonda sub 30 de ani. De cand cu BLM, rolul savantului este jucat de B. Efectul este comic.

 3. Părerea mea despre un film bun sf este ca acel film sa aibe un scenariu al unui viitor posibil, acțiune, suspans și efecte speciale care sa nu depășească limita bunului simt. Cred ca acest film le are pe toate și chiar mai mult. Eu unul i-as da nota 9

 4. este un film deosebit de frumos, IGNORATI pe cei care spun ca nu este frumos…..nu stiu ce filme vad ei si nici nu cred ca se pricep la filme,fac doar pe desteptii .
  Ar fi bine sa nu mai iduce in eroare oamenii,sai lase sa vada un film bun.
  Va recomand cu caldura acest film, veti avea o multime de trairi frumoase pe parcusul vizionarii filmului.
  Foarte frumos, merita 10 cu prisosinta.

 5. nu ma asteptam sa imi placa.sunt satul de filme cu asa zisele invadari extraterestre sau genul cu virusi prin care vom deveni zombi. dar acest film chiar mia placut de la inceput pana la final.incepe industria filmelor sa isi revina???:))

 6. Super filmul , -1 punct pentru faptul ca ma asteptam sa vad alta tehnologie, arme, aparate de zbor, modul de abordare pentru anul 2050, dronele sunt aparute cu mult timp in urma….

 7. Este de nota 20, poate cel mai bun SF din ultimul timp. Povestea incredibila,te tine in suspans pana in ultima secunda.REMARCABIL de bun..

 8. Cei care va plac porcariile asta e cel mai bun sa te uiti.te ingrzesti ce prostii cu actori nu prea buni ce e drept,dar asa dobitocie…..nu nnu

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *