The Transporter Refueled – Transporter: Moștenirea (2015)

The Transporter Refueled – Transporter: Moștenirea (2015)

Lansat: 04 Sep 2015
IMDB:
5.2
/
10
-
35,125
voturi
Durata:
96 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari și tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleași trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume și nu deschide pachetul. Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna și cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna și acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanți de persoane din Rusia. Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile și nu se va da în lături de la nimic pentru a-și salva tatăl în această cursă plină de acțiune de pe Riviera Franceză.

3 comentarii la “The Transporter Refueled – Transporter: Moștenirea (2015)

  1. A fost un film pe cat de bun, pe atat de reusit. De regula nu scriu comenturi dupa ce vad un film, mai putin atunci cand scriu.

    Actiunea eroului principal a fost prompta, rapida si eficace. V-as mai povesti aici despre impresia pe care mi-a lasat-o acest film insa nu as vrea sa povestesc. Deseori ma abtin sa zic ce nu trebuie sa spun, fara sa relatez ce nu trebuie divulgat pentru a nu rosti ce nu trebuie exprimat.

    As consemna in scris totusi, macar sa marturisesc destainuirea acestei povesti dar nu vreau sa fac pe naratorul care recita expunerea.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *