Wrath of Man – Furia unui om periculos (2021)

Wrath of Man – Furia unui om periculos (2021)

Gen film:
Lansat: 07 Mai 2021
IMDB:
7.1
/
10
-
168,247
voturi
Durata:
119 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Angajatul misterios al unei companii de camioane blindate își surprinde colegii dezlănțuindu-se și arătându-și abilitățile violente în timpul unei tentative de jaf.

56 comentarii la “Wrath of Man – Furia unui om periculos (2021)

 1. filmul e bunicel,dar se vede,statham nu mai este,statham de pe vremuri,cand juca la filmele precum:crank,crank 2,jaful italian,parker,the bank job.etc.a trecut ceva ani peste el, are fata imbatrinita,si numai are energia si prospetimea de altadata.eu personal n-as da mai mult de 6.5.

  1. Ai dreptate..așa film slab !!! Când spui J .Statham spui acțiune ..frate..Ce-i asta ?? Slab rău…chiar pierdui 2 ore degeaba…….

 2. dl evil inside! eu am facut o comparatie cu alte filme ale lui statham!recunoaste ca filmul asta e mai slab decat alte filme ale lui statham!

 3. Scenariul lasa de dorit, incalcita actiune, fara noima multe fragmente din film, regie slaba, pacat de actori si de povestea ce putea fi pusa in scena mult mai bine. Film nereusit pentru Guy Ritchie si din pacate nu e singurul.

 4. Bun, rau ,slab …
  Fiecare cu parerea lui .
  Un film in care actorii joaca natural ,replicile nu par fortate ,cu fata la camera ” ca mai toate filmele low buget care apar in ultima vreme.Cat despre subiect e genul cu care am fost obisnuiti de Jason Sthatam .
  Mutumsc admini

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *