Z for Zachariah – Supravieţuitorii (2015)

Z for Zachariah – Supravieţuitorii (2015)

Gen film:
Lansat: 28 Aug 2015
IMDB:
6.0
/
10
-
25,110
voturi
Durata:
98 minute
Rating: AP-12
Premii:
3 nominalizări

Cea de-a treia producție a regizorului Craig Zobel este plasată într-un viitor postapocaliptic în care Ann (Margot Robbie) trăiește singură la o fermă, acolo unde pare ultima supraviețuitoare de pe Pământ. Lumea ei este zguduită atunci când un om de știință (Chiwetel Ejiofor) îi iese în cale, fugind de ororile cu care Ann nu se mai întâlnește de vreme ce trăiește într-un loc imun la pericolul radiațiilor. Cei doi încep să alcătuiască un cuplu straniu până când al treilea necunoscut (Chris Pine) își face apariția.

Margot Robbie
Margot Robbie
Ann Burden
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor
John Loomis

5 comentarii la “Z for Zachariah – Supravieţuitorii (2015)

  1. 26.34 dupa ce tipa ii spune ca generatorul e stricat, negrul se duce si incearca sa il porneasca tragand de funie, care e blocata. si el concluzioneaza: motorul e ars. ok. acum il vad ca tine in mana o bujie si se uita la ea si spune ca e normal ca s-a stricat generatorul ca e vechi… acum, sincer, ce inginer e asta? se uita la bujie, daca generatorul e stricat? de ce nu il desface sa vada in ce stare e bobina? daca e ars, cum il ajuta daca se uita la bujie?

  2. 38.15 daca nu era curent, cum functioneaza wc ul? fara hidrofor, apa nu urca in bazin. la fel, nu cred ca are canalizare in mijlocul naturii, deci apa menajera se duce intr-o fosa. care se umple si trebuie golita…

    47.38 john a cam bagat-o pe maneca, desi cred ca acest caleb joaca teatru si are cu totul alte intentii.

    mda, m-am inselat, diavolul se ascundea in alta parte.

    bunicel film. se pare ca intotdeauna concurenta naste invidie si gelozie.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *