After We Collided – După ce ne-am certat (2020)

After We Collided – După ce ne-am certat (2020)

Gen film:
Lansat: 23 Oct 2020
IMDB:
5.4
/
10
-
4,440
voturi
Durata:
105 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Hardin Scott și Tessa Young parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor, care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Dylan e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, până la urmă, iubirea vieții ei. Chiar și cu toate neînțelegerile și greutățile lor, Tessa nu poatenega atracția pe care o resimte față de Hardin. Și-ar dori să poată scăpa de obsesia lui, dar… nu este chiar atât de ușor. Vor trece prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara, dar Hardin și Tessa nu se vor lăsa, și vor lupta pentru a fi împreună… chiar dacă universul pare să conspire ca ei să nu fie împreună.

Shane Paul McGhie
Shane Paul McGhie
Landon Gibson
Dylan Sprouse
Dylan Sprouse
Trevor Matthews
Samuel Larsen
Samuel Larsen
Zed Evans
Inanna Sarkis
Inanna Sarkis
Molly Samuels
Charlie Weber
Charlie Weber
Christian Vance

77 comentarii la “After We Collided – După ce ne-am certat (2020)

  1. Pentru ce-i care nustiu After we fell (after3) apare in Septembrie anul acesta! Și after ever happy (after4) apare in 2022! Acela va fi ultimul!

  1. Îl iubesc din tot sufletul meu,abia aștept să înceapă after 3 și 4,după ce ne-am îndrăgostit și după ce am fost fericiți și înainte de noi,cred că va apărea, si de abia aștept
   ,este filmul meu preferat în care personajele, Hero Fiennes Tiffin și Josephine Langford,în rolurile principale de, Hardin Scott și Tessa Young,ii iubesc din tot sufletul,sunt idolii mei ,nu uitati sa ii urmăriți si pe Instagram,sunt cei mai talentați si frumoși actori,ei doi chiar s-au iubit in ”after” (hero_ft si josephine langford) și abia aștept să înceapă este filmul meu preferat

 1. Am vizionat si 1 si 2 de 5 ori fiecare si de fiecare data am plans,deci efectiv nu ma pot abtine sa nu plang Filmul este genial si va multumesc din suflet pentru toate clipele frumoase,multumesc pentru noptiile de plans,multumesc pentru drama si romantismul filmelor,pacat ca nu este serial,oricum as vrea sa fie mai multe nu doar 4 dar asta e,ne multumim si pentru aceste 4,va pup si va iubesc :)))

 2. Primul a fost mult mai bun si mai asemanator cartii… insa acesta… (strict parerea mea) lasa de dorit… total pe langa carte si mi se pare totul putin cam fals. Repet, e doar o parere..

 3. Pot sa spun sincer ca filmul este bun! Însă in comparație cu cartea după care a fost făcut e cam slăbuț! In carte erau multe alte detalii care ar fii dat genial in film! Și mi-aș fii dorit sa arate mai mult mai mult durata timpului in care cei doi se îndrăgostesc! Pare fortat tot filmul nu știu exact cum sa ma exprim! Oricum filmul e ok,însă prefer sa rămân la carte pe care cu siguranța o voi reciti!

  1. Personajele arată foarte bine și firul poveștii, desi clișeic, este frumos. Dar de ce (cuvant urat la alegere*) au schimbat persoanele care joacă rolul părinților?????!!!M-a bulversat si a cam distrus conflictul dintre ei

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *