Daliland (2022)

Daliland (2022)

Gen film:
Lansat: 09 Iun 2023
IMDB:
6.0
/
10
-
849
voturi
Durata:
97 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

În 1973, un tânăr asistent al unei galerii de artă pornește într-o aventură nebună, ajutându-l pe geniul îmbătrânit Salvador Dali să se pregătească pentru o mare expoziție la New York.

Ben Kingsley
Ben Kingsley
Salvador Dalí
Rupert Graves
Rupert Graves
Captain Moore
Ezra Miller
Ezra Miller
Young Salvador Dalí
Mark McKenna
Mark McKenna
Alice Cooper

3 comentarii la “Daliland (2022)

  1. dali a fost un dobitoc. ca si picasso. niste pictori extravaganti si imposibil de inteles. norocul lor ca au gasit fraieri cu bani care au platit pentru mizeriile pe care le pictau. pentru ca secretul artei e simplu: iti place, platesti, nu iti place, treci mai departe. dar atunci cand alti fraieri sunt gata sa dea mai mult pe mizgaliturile alea doar pentru ca le considera bune investitii, deja nu mai e arta. e la fel ca si crypto: cand fraierii nu mai sunt dispusi sa dea bani pe ceva abstract si fara valoare, atunci nu mai obtii nimic.
    eu nu as da nici 50 de dolari pe o pictura de dali sau de picasso, dar altii dau milioane. pentru ca isi permit, nu pentru ca le place. si pentru ca le considera investitii. treaba lor.

  2. Un barbat slab cauzeaza direct sau indirect, numai distrugere in jurul lui. Gala era mai rea decat arata acest film. Ei au avut o fiica, pe care Gala nu a suportat s-o vada niciodata. Cand a nascut-o si a aflat ca e fata, nu a vrut sa se uite la ea. Acest cuplu cred ca a fost format din cele mai rele exemplare masculin/feminin pe care le poate produce specia umana (exceptand criminalii).

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *