Elizabethtown (2005)

Elizabethtown (2005)

Gen film:
Lansat: 14 Oct 2005
IMDB:
6.4
/
10
-
67,892
voturi
Durata:
123 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 4 nominalizări

Drew Baylor, odată o vedetă în devenire a unei companii de încălțări atletice, este concediat din cauza eșecului copleșitor al unor teniși care a costat compania o pierdere de 972 milioane de dolari. Ca și cum asta nu ar fi fost suficient, lucrurile se înrăutățesc: tatăl lui Drew a murit și el trebuie să plece spre Elizabethtown, Kentucky. În avion, Drew o cunoaște pe Claire, o însoțitoare de zbor și o femeie foarte optimistă care îi schimbă cursul vieții. În Kentucky, Drew află detalii despre viața tatălui său și despre rădăcinile familiei lui. Drew, cu ajutorul lui Claire, este pregătit să descopere posibilitățile propriului destin.

Orlando Bloom
Orlando Bloom
Drew Baylor
Kirsten Dunst
Kirsten Dunst
Claire Colburn
Susan Sarandon
Susan Sarandon
Hollie Baylor
Alec Baldwin
Alec Baldwin
Phil DeVoss
Bruce McGill
Bruce McGill
Bill Banyon
Judy Greer
Judy Greer
Heather Baylor
Jessica Biel
Jessica Biel
Ellen Kishmore
Paul Schneider
Paul Schneider
Jessie Baylor

3 comentarii la “Elizabethtown (2005)

  1. un film plictisitor! si destul de ordinar si obisnuit,cu un subiect repetat,si rasuflat.m-am uitat pentru ca imi place de kirsten dunst si orlando bloom(n-am uitat interpretarea sa la filmul „kingdom of heaven”),dar imi pare rau sa spun ca cu greu am rezistat pana sfarsitul filmului.

  2. Este un film extraordinar de frumos … muzica buna , costumatie frumoasa . Fata are un caracter deosebit de frumos si de pozitiv. El invata multe si ajunge fericit. Recomand ! Asteptarea generata de film , melancolia are rolul ei pentru cei care accepta acest lucru si face filmul mai frumos.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *