Grand Isle (2019)

Grand Isle (2019)

Gen film:
Lansat: 03 Ian 2020
IMDB:
4.5
/
10
-
1,178
voturi
Durata:
97 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Povestea filmului are loc în anul 1988 pe insula Grand Isle. Buddy (Luke Benward) este obligat să lucreze orice pentru a câștiga traiul familiei sale și a le oferi tot ceea ce este necesar.  Într-o zi un vecin, Walter (Nicolas Cage)  îi cere să îi repare gardul, Buddy acceptând numaidecât, chiar dacă curând se apropie un uragan, el se apucă de treabă. Soția vecinului deloc jenată de soțul său, flirtează cu Buddy. În curând începe să plouă, ceea ce îi strică planurile lui Buddy. Dorind să meargă acasă la soția lui și la copil, își dă seama că nu poate, nereușind să pornească mașina. El este de acord să intre în casă, unde Walter în convinge să bea un pahar de alcool, și să rămână peste noapte. A doua zi dimineață se trezește în mașină, cu un cadavru în dreapta și poliția lângă mașină. Acum el trebuie să-și amintească evenimentele nefericitei seri și să-și demonstreze nevinovăția.

3 comentarii la “Grand Isle (2019)

  1. Deoarece mazi a scris în iunie 10, 2020 la ora 6:50 pm:
    „pur si simplu un film prost si de prost gust si amator.ma mir de ce nicolas cage joaca la aceste filme stupide.’ m-am uitat la film cu mult interes și am descoperit un film un film realist.
    Filmul nu este așa cu a scris mazi ci din contră, subiectul filmului este despre prostie, amatorism și stupizenie. Acest film este un soi de comedie, dar nu dintre acelea la care te strici de atâta râs, ci din acelea despre acțiuni cu proști, amatori și situații stupide.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *