Land of Bad (2024)

Land of Bad (2024)

Gen film:
Lansat: 16 Feb 2024
IMDB:
7.5
/
10
-
58
voturi
Durata:
110 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Un pilot al Forțelor Aeriene sprijină o echipă de operațiuni speciale în timp ce încearcă să transforme o misiune care a mers prost într-o operațiune de salvare.

37 comentarii la “Land of Bad (2024)

  1. Deci,un film bine realizat sa muncit la el regizorul si scenaristul ne-a oferit printre altele ca exemplu inceperea unui razboi nuclear, un personaj cauta disperat sa contacteze un idiot responsabil cu supravegherea declansarii unei rachete iar este total nepasator blocand si sitemul de comunicatii.

  2. Da, este dinamic, dar foarte greu credibil ca subiect! Plus ca abunda in greseli usor de sesizat. Filmul nu merita nota afisata, este destul de evident! Sunt unele scene care par de factura SF! Dar…niste actori de renume au fost distribuiti in aceasta pelicula! Pacat! Merita vazut doar daca ai timp liber la dispozitie si vrei sa te amuzi! Pentru varste intre 8 si 12 ani merge …
    P. S. Multumim Admin pentru toata stradania de a ne aduce filme cat mai noi la dispozitie!

  3. Daaaa un film foarte bun. Război modern. Frumoase întoarceri de situații. Mulțumesc admin. Chiar nu mă așteptam să fie așa de reușit ptr că începutul era cam coclit.👏🏻👏🏻👏🏻🤗🤗🤗😘😘😘

  4. Sincer,prea multa lalaiala…A inceput bine ,dar de pe la jumatatea filmului…parca iti vine sa faci nani! Merita vazut ,dar ca nota nu merita mai mult de 7.

  5. Foarte bun, merita vazut. Extrem de suparatoare (pentru mine) alternarea torturarii prizonierului cu Russel Crowe in supermarket. Si mi-ar fi placut macar un pumn in moaca colonelului.

  6. Film mediocru de nota 6 in cel mai bun caz . Cei ce ii dau nota 10 fac parte din una din cele 2 categorii : 1 nu au vazut niciodata un film de nota 10 ( cuma fi The Shawshank Redemption , Federico Fellini’s 8½ , The Big Lebowski etc ) sau 2 – inca sunt in scoala generala . Este adevarat ca Russell Crowe joaca in acest film dar pana si el are un rol secundar si nesemnificativ . Din nou propaganda militara americana in care soldatii lor sunt cei mai buni din lume. Cum mentiona si alt utilizator exista multe greseli si scenariul este ultra fumat .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *