Manta, Manta – Zwoter Teil (2023)

Manta, Manta – Zwoter Teil (2023)

Gen film:
Lansat: 30 Mar 2023
IMDB:
3.3
/
10
-
1,692
voturi
Durata:
127 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Atunci când un fost pilot de curse se confruntă cu perspectiva ca atelierul său de reparații auto și pista de karting să fie executate silit, el vine cu un plan îndrăzneț: să câștige premiul pentru marea cursă de pe Bilster Berg. Are la dispoziție o lună pentru a-și transforma vechiul Opel într-o rachetă de altădată, dar fosta soție îi intră brusc în viață cu rugămintea de a avea grijă de fiul lor.

8 comentarii la “Manta, Manta – Zwoter Teil (2023)

  1. În general, filmele germane sunt super. Ăsta, din păcate, e una dintre puținele excepții: nu numai că e nașpa el însuși, ci e și continuarea după decenii a unui film de asemenea nașpa la vremea lui: Manta, Manta din 1991; de asta ăsta e zwoter Teil – partea a doua. Actorii sunt cam aceiași, doar că între timp s-au mai ramolit, de asta al doilea film e și mai nașpa decât primul.

    Nu știu ce a fost în capul celor care l-au făcut: în mod normal are sens să faci părți noi, a doua, a treia, a ț-șpea etc., la un film bun; la un film nașpa să mai adaugi părți noi tot nașpa, asta chiar nu are nicio logică.

    Deci ăsta merge doar dacă nu ai altceva mai bun de văzut/făcut și/sau pt. cei care învață limba germană.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *